fbpx

Hét gereedschapsmerk voor de professionele eindgebruiker!

Alle open vacatures bekijken

Het succesverhaal van Milwaukee

Werken met trots en passie: trots op het werk en het merk Milwaukee, passie om de beste te zijn. Deze Milwaukee-cultuur is uniek en de belangrijkste reden voor de kwaliteit die Milwaukee al decennia levert.

Milwaukee is op zoek naar mensen met dezelfde trots en passie. Word jij onderdeel van een team dat leeft voor innovatie, creatieve toepassingsmogelijkheden en klantbeleving? Ga jij aan de slag bij de fabrikant en leverancier van de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap voor professionele gebruikers over de gehele wereld?

Kortom: Word jij de nieuwste Milwaukee-ambassadeur? Lees op deze pagina waarom jij binnen de Milwaukee-cultuur past en bekijk snel de openstaande vacatures!

Onderdeel van TTI, wereldwijd

Opgericht in 1924

Snelst groeiende elektrisch gereedschapsmerk

Milwaukee als onderdeel van TTi

Sinds het begin van het bedrijf in 1924 heeft Milwaukee Tool de industrie geleid in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die zorgen voor een verhoogde productiviteit en ongeëvenaarde duurzaamheid voor professionele gebruikers in de bouw. Of het nu gaat om ons wereldwijd toonaangevende M12™ en M18™ snoerloze systemen, de baanbrekende prestaties van onze M12 en M18 FUEL™ producten, verlichting op de bouwplaats, tijdbesparende accessoires of innovatief handgereedschap- en opslagproducten, wij zijn toegewijd aan het leveren van een continue stroom van geavanceerde, vakspecifieke oplossingen.

Wij werken elke dag rechtstreeks met eindgebruikers om te begrijpen wat de eisen zijn van een constant veranderende werkplek en om de beste oplossingen te kunnen leveren voor een veiligere, productievere werkplek. Door een grondige evaluatie van de uit te voeren werkzaamheden – de frustraties, behoeften en beperkingen – gaan wij op zoek naar een volledig nieuwe oplossing en leveren wij de baanbrekende innovatie die in al onze productlijnen te zien is. Milwaukee Tool is niet zomaar een fabrikant – wij zijn vooruitstrevende probleemoplossers.

Functies in de bouw

Bekijk onze vacatures

Een innovatieve en ondernemende bedrijfscultuur!

Bedrijfscultuur Milwaukee
Milwaukee Electric Tool Cooperation viert haar 80-jarige jubileum in de gereedschapsbranche.
Bedrijfscultuur Milwaukee
Innovatie is de sleutel tot het succes van de meest recente Milwaukee producten.

Onze collega's aan het woord!

Kom werken in een gezellig team bij het snelst groeiende powertool merk!

Joy van der Elst - Trade Marketeer Milwaukee Tool

Word onderdeel van het Milwaukee team als Merchandiser!

We zijn wereldleider op het gebied van design, productie en verkoop van power tools en tuingereedschap, voor zowel consumenten als de professionele markt. Als Merchandiser word je onderdeel van een team dat leeft voor klantbeleving, innovatie en het tonen van de producten van Milwaukee.

We zetten vol in op onze mensen: met trainingen en cursussen, maar ook met teambuilding. Verjaardagen worden bij ons nooit vergeten en jaarlijkse personeels- en teamevents en salesmeetings met overnachtingen combineren we met originele activiteiten, zoals raften en schermen.

De Milwaukee Tools

Project afbeelding Milwaukee

Nothing but heavy duty, is niet zonder reden de slogan van Milwaukee. Kracht en betrouwbaarheid, daardoor kiezen professionals al jaren lang voor het Milwaukee gereedschap.

Of het nu gaat om de toonaangevende M12 ™ en M18 ™ draadloze systemen, de baanbrekende prestaties van de M12 en M18 FUEL ™ -producten, tijdbesparende accessoires of innovatieve handgereedschap, Milwaukee is toegewijd aan het leveren van geavanceerde, branche specifieke oplossingen.

Milwaukee doet haar reputatie als innovator eer aan door in 1949 een unieke, plaatsbesparende haakse boormachine te ontwerpen, door in 1951 met de eerste compacte, draagbare elektrische metaalzaagmachine te komen en door in 1970 de boormachine met hoog draaimoment te introduceren. Producten die allen toonaangevend zijn geworden in de markt. Innovatie is de sleutel tot het succes van de eerste tot de meest recente Milwaukee producten.

Evenementen

Milwaukee is een evenement gedreven organisatie. Wij staan op verschillende beurzen en evenementen per jaar. De AutoTechnica is er daar één van. Dit is dé beurs voor automotive. Bekijk de aftermovie!

Milwaukee is gevestigd in Dordrecht

Neem contact met ons op!