Kom werken bij hét platform voor de Bouw en Installatie!

Alle open vacatures bekijken

Werken bij Functies in de Bouw

Wij verbinden werkgevers en werknemers met elkaar. Het is niet nieuw dat het voor bedrijven in de huidige markt lastig is om de juiste mensen te vinden. Door de werkzoekende een functie veel meer te laten beleven ontstaat er een transparant en eerlijk beeld over de werkgever en waar deze naar op zoek is. Zo weet de werkzoekende of dit een passende functie is. Hierdoor wordt sneller een duurzame match gecreëerd.

Functies in de Bouw wil bedrijven de mogelijkheid bieden om de organisatie en de functie met zoveel mogelijk beelden te laten zien. Bijvoorbeeld met foto’s of video’s van het bedrijf, projecten, verschillende vestigingen of van de werkzaamheden die horen bij de functie. Wij ondersteunen hierin, zodat het bedrijf in beeld kan worden gebracht.

Functies in de Bouw, waar vacatures tot leven komen!

Door een stap verder te gaan dan een standaard vacature, komen vacatures hier tot leven!

Specifiek gericht op de bouw en installatie sector.

Door een functie écht te beleven, ontstaat er perfect inzicht voor een juiste match!

Functies in de Bouw is onderdeel van Jobtriggers

Functies in de Bouw is een onderdeel van Jobtriggers, BV opgericht door Pascal Joore en Ronald Siemons. Ze zijn allebei bekend met en in de bouwwereld. Pascal is, na mede-eigenaar te zijn geweest van Werkspot, al 9 jaar eigenaar van werving & selectiebureau WETALENT, gericht op de bouw en installatiesector. Ook Ronald Siemons is al zijn hele werkzame leven, voornamelijk als zelfstandig marketingconsultant, in dezelfde sector actief bij veel verschillende organisaties, zoals Raab Karcher, Remeha en Koninklijke Mosa.. Jobtriggers creëert unieke vacaturewebsites voor specifieke branches en faciliteert in een duurzame match door een duidelijke koppeling van employer branding van de opdrachtgever met de vacaturebeleving door de werkzoekende.

Informatie Functies in de Bouw

Bekijk onze vacatures

Functies in de Bouw, een enthousiaste, leuke en informele cultuur!

Bedrijfscultuur
Bij ons heb je een mooie werkplek, waar twee beeldschermen de standaard is....en niet onbelangrijk. We hebben airco ☀️ ❄️
Bedrijfscultuur
Bij Functies in de Bouw tafeltennissen we elke pauze. De strijd is los gebarsten en zo wordt er dan ook elke week een maandwinnaar gekozen. Ben jij onze volgende maandwinnaar?
Bedrijfscultuur
Ook zijn we er niet vies van om iedere reden aan te grijpen om iets te vieren. Work hard - Play hard.
Bedrijfscultuur
En vind je dat tafeltennissen helemaal niets. Dan kun je de pauzes ook gebruiken om een potje te flipperen.

Onze collega's aan het woord!

Werk samen met een leuk team aan een gezamenlijk doel! Elke dag is anders en we ontwikkelen elke keer weer nieuwe dingen, dat maakt de job leuk. En daarnaast is de tafeltennistafel ook mijn favoriete collega.

Ruud Slagers - Full Stack Developer

Als start-up kunnen we supersnel schakelen en mogen er fouten gemaakt worden! Door hard werken, doelgerichtheid, enthousiasme en veel plezier worden er mooie doelen behaald. Samen helpen we bedrijven aan een sterke employer branding, waardoor de werkzoekende veel beter geïnformeerd wordt en de juiste keuze kan nemen.

Ronald Siemons - Mede-oprichter

Wij ondersteunen bedrijven bij hun Employer Branding

Door werkzoekenden een vacature écht te laten beleven, kan er een goede keuze worden gemaakt om wel of niet te solliciteren. Door het gebruik van (bewegende) beelden komt een vacature meer tot leven. ‘Een beeld zegt vaak meer dan duizend worden, echter zijn deze beelden niet altijd beschikbaar binnen een organisatie.

Functies in de Bouw wil bedrijven de mogelijkheid bieden om de organisatie en de functie met zoveel mogelijk beelden te laten zien. Wij ondersteunen hierin, zodat elk bedrijf kan werken aan hun employer branding.

Wij creëren werken-bij websites voor bedrijven

Werkzoekenden willen een goed beeld hebben van het bedrijf waar ze eventueel gaan werken. De normale bedrijfswebsite kan hierbij helpen, maar een specifieke werken-bij website is daar een veel beter alternatief voor. Je boodschap is namelijk anders. Waar je op je eigen website waarschijnlijk je product of dienst aanprijst, prijs je op een werken-bij website je bedrijf aan, de zogeheten employer branding. Waarom willen werkzoekende bij jou werken? Wat is de bedrijfscultuur? Wat doe je allemaal om je werknemers tevreden te houden, zijn er loopbaanmogelijkheden? Extra opleidingen of cursussen? Dit zijn zomaar wat vragen, waar de werkzoekende graag iets meer over wilt weten. Dit kun je als werkgever allemaal kwijt op je eigen werken-bij website.

Hét vacatureplatform voor de Bouw en Installatie

Functies in de bouw geeft de werkzoekende een perfect beeld van zowel de functie als het bedrijf. Dit doen we door gebruik te maken van oa. sfeerbeelden, video’s, collega’s aan het woord, een greep uit de werkweek en een 360 graden foto van de werkomgeving. Via social media campagnes gaan we op zoek naar de kandidaat voor jouw vacature.

Functies in de Bouw is gevestigd in Nieuwkuijk

Neem contact met ons op!