Vacature plaatsen

Wij helpen met jouw employer-branding

Laat jouw vacature tot leven komen en vind de ideale kandidaat.

Het is niet eenvoudig om aan goed personeel te komen. Je moet alles uit de kast halen om positief op te vallen bij werkzoekenden. Functies in de Bouw is niet zomaar een vacaturebank. Bij ons geen platte teksten, maar een ware beleving van de vacature. Daarnaast gaan wij actief op zoek naar jouw doelgroep door middel van het inzetten van social media campagnes. We creëren jouw employer branding of zijn hier het verlengstuk van. Je wilt een duurzame match en geen tijd, geld en energie verspillen om steeds opnieuw te moeten werven. Het is daarom van belang om zowel compleet als transparant te zijn.

Functies in de Bouw is het ideale platform voor de bouw en installatie en geeft de werkzoekende een perfect beeld van zowel de functie als het bedrijf. Op basis daarvan kan hij of zij besluiten om te solliciteren… of niet. Wij bieden extra aspecten over de functie en de organisatie. Denk aan het gebruik van veel sfeerbeelden en video’s die de bedrijfscultuur helder maken. Toekomstige collega’s komen aan het woord en delen hun ervaringen. En met een voorbeeld van de weekagenda is meteen duidelijk welke taken en afspraken bij de functie horen. Ten slotte bevat het profiel een 360 graden foto van de werkomgeving. Hierdoor wordt de absolute beleving gecreëerd. Heb je nog niet alle video’s en beelden daarvoor? Dan helpen we daarmee

De sollicitatie komt direct bij de werkgever terecht, zonder tussenkomst van Functies in de Bouw. Wel zorgt Functies in de Bouw er voor dat iedere werkzoekende kan solliciteren op de manier die het best bij hem of haar past. Dit kan op basis van CV met motivatie zoals gewoonlijk, alleen door een e-mailadres en een korte onderbouwing te sturen of zelfs via een audioboodschap.

Over Functies in de Bouw Plaats een vacature

Waarom Functies in de Bouw?

Gerichte social media campagne per vacature op zoek naar sollicitanten.
Integreer video's en sfeerbeelden in de vacature.
360 graden foto van de werkomgeving voor extra beleving.
Ontdek hoe collega's de functie en het bedrijf ervaren.
Direct solliciteren op de manier die past bij de werkzoekende.
Voorbeeld agenda van de functie met leuke extra's zoals vrijmibo.

INTROACTIE: Nu tijdelijk dubbele credits, plaats snel je vacature!

Vacatures plaatsen

Om vacatures te plaatsen maken we gebruik van credits. Het plaatsen van een vacature kost één credit. Deze vacature blijft dan 60 dagen zichtbaar op de website. De credit is all-in. Dit houdt in dat we actief op zoek gaan naar geïnteresseerden voor jouw vacature(s). Er zijn dus geen extra kosten om een vacature extra te boosten. Wil je een geplaatste vacature met twee maanden verlengen? Dan kun je daar ook een credit voor inzetten.

Maak een account aan om de credits aan te schaffen en de vacatures te plaatsen. Hier vind je ook alle informatie over de status van de vacatures en credits.

Heb je al een account?

Inloggen mijn FIDB

Breng jouw bedrijf in beeld

Door werkzoekenden een vacature écht te laten beleven, kan er een goede keuze worden gemaakt om wel of niet te solliciteren. Door het gebruik van (bewegende) beelden komt een vacature meer tot leven. Functies in de Bouw wil bedrijven de mogelijkheid bieden om de organisatie en de functie met zoveel mogelijk beelden te laten zien. Wij ondersteunen hierin, zodat jij jouw bedrijf in beeld kan brengen. 

Door het maken van een bedrijfsvideo of zelfs een specifieke video over de functie of functiegroep wordt er meer inzicht verkregen in de bedrijfsgeschiedenis, de bedrijfscultuur, de producten en/of diensten en het merkverhaal. Op deze manier kan een werkzoekende een vacature écht beleven.

Wij bieden twee pakketen aan voor het maken van beelden. Het is mogelijk om zowel video’s als foto’s inclusief een 360 graden foto te laten maken. Door een kijkje ‘binnen de deuren’ te krijgen, heeft de werkzoekende gelijk een gevoel of diegene zich daar ziet werken.

Lees meer

Functies in de Bouw