Pak het personeelstekort in de bouw aan

Plaats je vacatures op Functies in de Bouw

Heb jij als werkgever in de bouw- of installatiesector moeite met het vinden van goed personeel? Door het personeelstekort in de bouw en installatie is de zoektocht naar personeel een uitdagende taak geworden.

Functies in de Bouw helpt jou graag bij het vinden van personeel. Plaats jouw vacatures en vind geschikte kandidaten die gemotiveerd zijn om bij jou te werken. Op ons platform kun je vacatures plaatsen voor alle soorten functies binnen de bouw- en installatiesector, van leer-werkovereenkomsten tot fulltime banen en van startersfuncties tot hogere managementposities.

Elke vacature die jij plaatst op Functies in de Bouw is uniek. Ons platform biedt namelijk de mogelijkheid om jouw vacatures op een aantrekkelijke manier te presenteren. Door de combinatie van woord, beeld en geluid, breng jij jouw vacatures extra onder de aandacht bij potentiële kandidaten. Pak het personeelstekort aan met levendige vacatures, en plaats ze vandaag nog op hèt vacatureplatform voor de bouw en installatie.   

Ik wil een vacature plaatsen

Laat de vacature ècht tot leven komen

Door sfeerbeelden te plaatsen van het bedrijf en de functie

Bereik gegarandeerd de juiste doelgroep

Met een eigen social media campagne per vacature

Een compleet beeld van de functie

De voorbeeldagenda geeft een greep uit de werkweek

Zo pak jij het personeelstekort in de bouw aan

Met duizenden vacatures in de bouw en installatie zien werkzoekenden door de bomen het bos niet meer. Bovendien lijken veel vacatures op elkaar en laten ze weinig zien van de bedrijfscultuur, waardoor ze niet erg aantrekkelijk zijn. En hoe kan iemand van enkel een platte vacaturetekst weten of het bedrijf en de functie bij hem of haar past?

Functies in de Bouw helpt jou om personeel te vinden dat gemotiveerd is om bij jouw bedrijf te komen werken. Door het delen van sfeerafbeeldingen en video’s krijgen werkzoekenden een goed beeld van het bedrijf en de sfeer die er heerst. Zo worden jouw vacatures niet alleen uniek, maar ook aantrekkelijker voor potentiële kandidaten. Laat jouw bedrijf en de functie echt tot leven komen en plaats jouw vacatures vandaag nog op hèt vacatureplatform voor de bouw en installatie: Functies in de Bouw.

Pak het personeelstekort aan

Functies in de Horeca

Waarom vacatures plaatsen op Functies in de Bouw?

 • Voor elke geplaatste vacature gratis een social media campagne
 • Inzicht in de functie en het bedrijf, door de vacature te laten beleven
 • Sfeerafbeeldingen en een bedrijfsvideo laten ècht jouw bedrijf zien
 • Een compleet beeld van de werkweek met een voorbeeldagenda
 • Jouw werkgebied direct in beeld met een visuele landkaart
 • Een optimale beleving van de werkplek met een 360° panorama foto
 • Collega’s aan het woord geven een beeld over werken bij jouw bedrijf
 • Bepaal zelf op welke manier(en) de kandidaat solliciteert
Functies in de Horeca

Gratis jouw vacatures plaatsen op Functies in de Bouw

Op zoek naar vakmensen in de bouw- of installatiesector? Plaats nu wervende vacatures op ons platform en vind gemotiveerde werknemers.

Als kers op de taart verdubbelen wij tijdelijk jouw credits, zodat je nog meer vacatures kunt plaatsen, zonder daar te veel geld aan uit te geven. Hoe meer vacatures je plaatst, hoe goedkoper het wordt. Wees er snel bij en maak gebruik van onze verdubbelingsactie!

Meer informatie over gratis vacatures plaatsen

Functies in de Horeca

Employer branding in de bouw en installatie

Om het personeelstekort in de bouw en installatie aan te pakken, moet jij er als bedrijf uitspringen. Een goed imago helpt jou bij het aantrekken van personeel. Dit doe je door jouw employer branding te versterken, maar wat houdt dat in?

Employer branding voornamelijk is voornamelijk gericht op het overbrengen van de kernwaarden en de cultuur binnen het bedrijf. Maar ook het bieden van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden horen daarbij. Het is kort gezegd een strategie om een positief imago te creëren, om zo potentiële vakmensen aan te trekken en je huidige talenten te behouden.

Functies in de Bouw helpt jou bij het versterken van jouw employer brand, door naast levendige vacatures nog twee diensten aan te bieden:

Jouw werken-bij website

Jouw bedrijf in beeld met content creatie

Een overtuigende werken-bij website

Wil jij als werkgever in de bouw of installatie personeel aantrekken? Waarbij een bedrijfswebsite zich voornamelijk richt op klanten, legt een werken-bij website de focus op potentiële kandidaten.

Op jouw werken-bij website laat je zien wat jouw bedrijf allemaal te bieden heeft. Denk hierbij aan:

 • Alle openstaande vacatures
 • De kernwaarden van het bedrijf
 • Jouw bedrijfsvideo
 • Collega’s aan het woord
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Verhalen van klanten uitgelicht

Door dit allemaal op één plek te verzamelen, vergroot je de kans op het aantrekken van geschikte kandidaten. Met een overtuigende werken-bij website bij Functies in de Bouw maak je pas ècht een goede indruk.

Meer informatie over werken-bij website

Functies in de Horeca

Breng jouw bedrijf in beeld

Een vacaturetekst die alleen de vereiste vaardigheden en ervaring opsomt, is niet bepaald prikkelend en trekt wellicht niet de juiste kandidaten aan. Om op te vallen tussen alle andere vacatures, is het essentieel om een compleet beeld te geven van de functie en het bedrijf.

En hoe doe je dat beter dan door jouw bedrijf in beeld te brengen? Met een bedrijfsvideo en sfeerbeelden krijgen sollicitanten een duidelijk beeld van jouw bedrijf en de functie. Functies in de Bouw helpt jou hierbij! Wij werken samen met professionals die jou ondersteunen bij het maken van kwalitatieve foto’s en/of video’s. Zo zorg je ervoor dat jouw vacaturetekst eruit springt en de aandacht trekt van werkzoekenden.

 • Jouw bedrijf en de functie in beeld
 • Content creatie door professionals
 • Eindbewerking en -montage
 • Kies uit 2 verschillende pakketten

Meer informatie over content creatie

Functies in de Horeca

Pak het personeelstekort aan en plaats levendige vacatures op Functies in de Bouw

Geef werkzoekenden een transparant beeld van het bedrijf en de functie en plaats jouw vacatures op hèt vacatureplatform voor de bouw en installatie! Of je nu op zoek bent naar uitvoerend personeel, medewerkers op de bouwplaats, een aannemer of een projectleider, bij Functies in de Bouw vind je de juiste kandidaten voor elke functie!

Door jouw vacatures op ons platform te plaatsen, profiteer je van vele voordelen. Zo zorgen wij voor gerichte social media-campagnes, waardoor jouw vacature een groot bereik heeft onder de juiste doelgroep. Ontdek wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen en plaats jouw vacatures op Functies in de Bouw!

Plaats jouw vacatures