Personeel gezocht in de bouw?

Plaats jouw vacatures op Functies in de Bouw

Het personeelstekort in de bouw- en installatiesector is al enige tijd een probleem. Bouwprojecten lopen steeds vaker uit, waardoor de branche onder grote druk komt te staan. Overal in de bouw en installatie wordt personeel gezocht. De zoektocht naar vakmensen is een grote uitdaging, en Functies in de Bouw helpt werkgevers daarbij!

Functies in de bouw is hèt vacatureplatform voor de bouw en installatie. Wij begrijpen dat enkel een vacaturetekst vaak niet genoeg is voor werkzoekenden om een gerichte keuze te maken of ze zichzelf bij jouw bedrijf zien werken. Daarom gaan wij verder dan andere vacaturesites, door de bedrijfscultuur op een levendige manier over te brengen. Dit maakt Functies in de bouw dè plek om de juiste match te vinden voor jouw bouw- of installatiebedrijf.

Wil jij weten hoe wij kunnen helpen bij de zoektocht naar personeel voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder en ontdek hoe wij het vinden van geschikte kandidaten gemakkelijk maken. Plaats vandaag nog jouw vacatures op Functies in de Bouw!

Plaats nu jouw vacatures

Levendige vacatures in de bouw en installatie

Door wervende teksten te combineren met mooie beelden

Een compleet beeld van de functie en het bedrijf

Zodat jij personeel vindt dat bij de bedrijfscultuur past

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk platform

Waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden

“Personeel in de bouw en installatie gezocht”

Bij veel bedrijven in de bouw en installatie wordt er naar personeel gezocht. Met het grote aanbod aan vacatures in de bouw- en installatiesector is het lastig om op te vallen. Bij Functies in de Bouw gaan wij daarom een stap verder om de aandacht te trekken van werkzoekenden.

Op ons platform plaats je vacatures die niet alleen focussen op de verantwoordelijkheden binnen deze functie en vereisten voor de kandidaat. Ook de cultuur en sfeer van jouw bedrijf worden op een aantrekkelijke manier uitgelicht. Hierdoor krijgen werkzoekenden een compleet beeld van jouw bedrijf en kunnen ze beter beoordelen of ze goed binnen het team passen.

Wij bieden verschillende mogelijkheden en diensten aan om jouw vacatures optimaal te presenteren. Voeg bijvoorbeeld video’s en sfeerafbeeldingen toe om een indruk te geven van de werksfeer en het bedrijf. Beschrijf uitgebreid wat jouw bedrijf uniek maakt en waarom het voor werkzoekenden interessant is om bij jou te komen werken. Op deze manier val je op tussen de vele vacatures en trek je de juiste kandidaten aan.

Plaats een vacature
Functies in de Horeca

Waarom vacatures plaatsen bij Functies in de Bouw?

 • Geen standaard, platte vacatureteksten meer
 • De bedrijfscultuur op een levendige manier overbrengen
 • Vind de juiste match voor jouw bouw- of installatiebedrijf
 • Breng de sfeer over door collega’s aan het woord te laten
 • Laat jouw vacatures extra onder de aandacht brengen
 • Ontvang direct jouw sollicitaties, zonder onze tussenkomst
 • Laat kandidaten de werkomgeving beleven in 360 graden
 • Vind duurzaam, gemotiveerd personeel in de bouw en installatie
Functies in de Horeca

Plaats nu gratis vacatures op Functies in de Bouw

Als werkgever in de bouw wil je natuurlijk slim omgaan met je budget. Je wilt niet tè veel geld wilt uitgeven aan het vinden van kandidaten. Daarom hebben wij nu een interessante en tijdelijke actie, waarmee je jouw vacatures gratis verdubbelt!

Wij werken met credits, die je heel eenvoudig voor een laag bedrag aanschaft. Elke credit staat gelijk aan één vacature die maar liefst 60 dagen zichtbaar blijft op ons platform. En bij aanschaf van één credit kun je dus gelijk twee vacatures plaatsen. Hoe meer credits je aanschaft, hoe meer gratis vacatures je kunt plaatsen!

Maak nu snel een account aan en profiteer van onze tijdelijke actie!

Maak een account aan
Functies in de Horeca

Boost jouw employer branding in de bouw en installatie

Naast het plaatsen van aantrekkelijke, levendige vacatures biedt Functies in de Bouw verschillende diensten aan om jouw bedrijf prominent in de spotlights te zetten. Zo werk jij aan jouw employer brand, wat belangrijk is bij de zoektocht naar nieuw personeel.

Employer branding houdt in dat je een sterk werkgeversmerk creëert, waarbij je authenticiteit uitstraalt en laat zien waarom het zo leuk is om bij jouw bedrijf te werken. Door dit te uiten in woord en beeld, trek je gerichtere kandidaten aan en behoud je bestaande medewerkers.

Om jouw employer brand nog meer te versterken, biedt Functies in de Bouw twee diensten aan, namelijk het creëren van een werken-bij website en professionele content creatie.

Jouw werken-bij website in de bouw en installatie

Een werken-bij website is een centrale plek waar alle vacatures en informatie over het werken bij het bedrijf te vinden is. Terwijl jouw bedrijfswebsite vooral gericht is op klanten of opdrachtgevers, is de werken-bij website speciaal ontworpen om potentiële kandidaten aan te trekken.

Dit is een uitgelezen kans om jouw bedrijfscultuur op een aantrekkelijke manier te presenteren en te laten zien wat jij als werkgever te bieden hebt. Via Functies in de Bouw maak je eenvoudig jouw eigen werken-bij website.

 • Eén overzichtelijke plek voor al jouw vacatures
 • Geef een duidelijk beeld van de bedrijfscultuur en sfeer
 • Een werken-bij website in jouw eigen huisstijl
 • Creëer een goed imago online
 • Trek kandidaten aan die passen bij jouw bedrijf en team

Wil je meer weten over de aantrekkelijke abonnementen die wij bieden voor het creëren van jouw werken-bij website?

Meer informatie

Functies in de Horeca

Je bouw- of installatiebedrijf in beeld

Mensen zijn visueel ingesteld. We geven de voorkeur aan beelden boven tekst. Om jouw employer brand te versterken, biedt Functies in de Bouw ondersteuning aan werkgevers bij het creëren van unieke visuele content.

 • Beelden gemaakt door professionals
 • Geef werkzoekenden een kijkje achter de schermen
 • Breng jouw bedrijfscultuur in beeld
 • Foto’s en video’s vrij te gebruiken op al jouw kanalen
 • Eindbewerking en -montage van de beelden
 • Vele extra mogelijkheden voor videoproductie

Wil jij jouw bedrijf beter in beeld brengen? Bekijk welke pakketten wij bieden!

Meer informatie

Functies in de Horeca

Personeel in de bouw of installatie gezocht?

Bij Functies in de Bouw vind je gemotiveerd, duurzaam personeel in de bouw- en installatiesector. Of je nu op zoek bent naar een timmerman, productmanager, calculator of uitvoerder: bij Functies in de Bouw heb je de mogelijkheid om allerlei soorten vacatures plaatsen. Parttime of fulltime, nog geen ervaring of senior, vaste werknemer of stagiair: naar wie je ook op zoek bent, Functies in de Horeca biedt een breed scala aan mogelijkheden voor werkgevers.

Meer informatie over Functies in de Bouw