Jouw werken-bij website

Bouw aan je employer branding met een werken-bij website

Werkzoekenden willen een goed beeld hebben van het bedrijf waar ze eventueel gaan werken. De normale bedrijfswebsite kan hierbij helpen, maar een specifieke werken-bij website is daar een veel beter alternatief voor. Je boodschap is namelijk anders. Waar je op je eigen website waarschijnlijk je product of dienst aanprijst, prijs je op een werken-bij website je bedrijf aan, de zogeheten employer branding. Waarom zou ik bij jouw organisatie willen werken? Wat is de bedrijfscultuur? Wat doe je allemaal om mij tevreden te houden, zijn er loopbaanmogelijkheden? En extra opleidingen of cursussen? Dit zijn zomaar wat vragen, waar de werkzoekende graag iets meer over wilt weten.

Via Functies in de Bouw maak je je eigen werken-bij website. Heel eenvoudig, in je eigen huisstijl. Door gebruik te maken van beelden, video’s en teksten informeer je de werkzoekenden over de cultuur binnen je bedrijf en de openstaande vacatures. Daarnaast geef je voorbeelden van projecten, testimonials en de geschiedenis van het bedrijf, maar ook wat de loopbaanmogelijkheden zijn. Zo creëer je je eigen verhaal wat de best passende kandidaten aantrekt. De werken-bij site kan geïntegreerd worden in jouw eigen bedrijfswebsite en daarnaast komt de site prominent op www.functiesindebouw.nl

Neem contact op

Voorbeeld werken-bij website

Milwaukee Tool Benelux heeft door ons ook een werken-bij website laten opmaken. Kijk hier naar het voorbeeld. Voor jouw werken-bij website kun je de kleuren aanpassen en zelf het lettertype kiezen. Op die manier creëer je jouw eigen huisstijl.

Bekijk voorbeeld
Werken-bij website voorbeeld

Waarom een Werken-bij website?

Werken-bij website in je eigen huisstijl
Al je vacatures op de werken-bij website
Werken-bij website op functiesindebouw.nl EN op je eigen website
Maandelijks opzegbaar
Werken-bij website eenvoudig zelf samen te stellen
Al het werk uit je handen genomen

Wat kost het?

Je hebt keuze uit twee verschillende abonnementen. In het do-it-yourself abonnement heb je het heft helemaal zelf in handen en stel je de werken-bij website zelf samen. Wij zullen de pagina voor je hosten en opnemen op het Functies in de Bouw platform. Daarnaast kun je de werken-bij pagina in je eigen website plaatsen. Maar we kunnen het ons helemaal voorstellen, dat je helemaal geen tijd en zin hebt om zelf alle content te gaan plaatsen. Dat doen wij graag voor je. Daarnaast lopen we twee keer per jaar de hele website door en bespreken we de aanpassingen om hem helemaal up-to-date te houden (het do-it-for-me abonnement).

Abonnement Do-it-yourself

  • Bouw aan je employer branding met je eigen werken-bij website
  • In je eigen kleurstelling en lettertype
  • Zelf de content plaatsen en de site up-to-date houden
  • Werken-bij website op www.functiesindebouw.nl
  • Werken-bij website te koppelen aan je eigen website
  • Plaatsing van de vacatures op je werken-bij website
  • Vacatures plaatsen op www.functiesindebouw.nl
  • Hosting van de werken-bij pagina.

Do-it-yourself wil ik

Abonnement Do-it-for-me

  • Bouw aan je employer branding met je eigen werken-bij website
  • In je eigen kleurstelling en lettertype
  • Wij plaatsen de aangeleverde content
  • Wij maken de teksten
  • Twee keer per jaar analyse en updaten van de werken-bij pagina
  • Werken-bij website op www.functiesindebouw.nl
  • Werken-bij website te koppelen aan je eigen website
  • Vacatures plaatsen op je werken-bij website
  • Vacatures plaatsen op www.functiesindebouw.nl
  • Hosting van de werken-bij pagina.

Do-it-for-me wil ik

Wil je ook een werken-bij website?

Ben je overtuigd en wil je zelf ook graag een werken-bij website?
Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel direct naar 06-55468203

Wil je heel graag een werken-bij website, maar heb je geen goede afbeeldingen of een video over het bedrijf of de functie? Ook in dat geval helpen we je graag en kun je een op maat gemaakte video en afbeeldingen laten maken door een van onze professionele partners.

Ik wil graag content voor mijn bedrijf

 

Neem contact op over jouw werken-bij website

Laat hier jouw bericht achter!  Veelgestelde vragen

  Daar kan Functies in de Bouw zeker bij helpen. Tegen heel interessante tarieven maken wij voor je een bedrijfsvideo of een video over de cultuur of waarom het leuk is om bij jouw bedrijf te werken. Als we er toch zijn, is het ook gelijk handig dat we foto’s maken. Hier vind je meer informatie: https://www.functiesindebouw.nl/breng-jouw-bedrijf-in-beeld/

  Absoluut! Je kan alle vacatures in de omgeving van Functies in de Bouw opmaken, waardoor je verzekerd bent van een professionele opmaak. Je kan er voor iedere vacature kiezen of je deze alleen op je eigen werken-bij website wilt plaatsen of op zowel de werken-bij website als op de Functies in de Bouw website. In dat laatste geval kost het je een credit, maar wordt er wel actief op zoek gegaan naar kandidaten voor jouw vacature.

  De werken-bij website kan op twee locaties komen te staan. Sowieso plaatsen we jouw werken-bij website op onze website www.functiesindebouw.nl. Maar je kunt de website ook koppelen aan je eigen bedrijfswebsite en opnemen in het menu. De URL blijft dan wel www.functiesindebouw.nl/werken-bij/naambedrijf.

  Je hebt een maand opzegtermijn vanaf het einde van de maand. Zeg je bijvoorbeeld op 18 mei schriftelijk op, dan gaat de opzegtermijn op 1 juni in en is 30 juni de laatste dag. Let wel op dat je gedurende de eerste 12 maanden niet op kan zeggen.

  Je kunt er voor kiezen om de werken-bij website zelf samen te stellen, maar je kunt ook de hulp van Functies in de Bouw inschakelen. We zullen er voor zorgen dat de website er netjes uitziet en het verhaal er goed op staat. Wat dit verhaal is, zullen we in een eerste gesprek met elkaar bespreken. Ook als wij het werk uit handen nemen, moet je er nog wel voor zorgen dat de logo’s / afbeeldingen etc. gestuurd worden. Mocht je nog behoefte hebben aan extra content, zoals afbeeldingen en video’s dan kunnen wij door ook in ondersteunen. Klik hier voor meer info: https://www.functiesindebouw.nl/breng-jouw-bedrijf-in-beeld/

  We streven ernaar dat binnen 4 weken na plaatsing van de opdracht de werken-bij pagina up and running is.

  Je maakt gebruik van een standaard template, maar je kunt deze wel op maat maken door de kleurstelling en het lettertype aan te passen. Voor de website kun je twee verschillende kleuren selecteren. Iedere denkbare kleur is mogelijk. Je klikt simpelweg de kleur aan in bijvoorbeeld je logo en deze wordt dan automatisch overgenomen op de werken-bij website.

  Wat betreft het lettertype heb je de keuze uit drie verschillende lettertypes.

  De werken-bij website kan op twee locaties komen te staan. Sowieso plaatsen we jouw werken-bij website op onze website www.functiesindebouw.nl. Maar je kunt de website ook koppelen aan je eigen bedrijfswebsite en opnemen in het menu. De URL blijft dan wel www.functiesindebouw.nl/werken-bij/naambedrijf.

  We bouwen aan de bekendheid van functies in de bouw wat de zichtbaarheid van jou werken-bij pagina vergroot. De zichtbaarheid op jouw bedrijfswebsite is een eigen verantwoordelijkheid. Je kunt hier bijvoorbeeld social media campagnes op voeren.

  Je bent de regisseur van je eigen werken-bij website. Wij geven je de middelen om dit zo goed mogelijk te doen. Onderwerpen die we ingesteld hebben die ingevuld kunnen worden zijn ‘Over Ons’, ‘Geschiedenis’, ‘Vacatures’ , ‘Bedrijfscultuur’ , ‘Projecten’, ‘Referenties’ en tenslotte ‘Contact’. Ook kun je aangeven bij welke brancheverenigingen je aangesloten bent en wat de USPs van de organisatie zijn.

  Zeker, je kunt jouw social media kanalen toevoegen. Je vult de link aan van jouw Facebook-, LinkedIn-, Instagram-, Twitter-, Youtube- of Tiktok-kanaal. Ook Whatsapp kun je toevoegen. Dit doe je in de omgeving waar je de werken-bij website aanmaakt.

  Iedere werken-bij website heeft een contactformulier. De bezoeker kan via dit formulier de vraag stellen of de opmerking plaatsen. Je geeft aan of het veld telefoonnummer verplicht is of optioneel. Het formulier wordt verzonden naar het adres dat je zelf aan kunt geven in het dashboard waar je de werken-bij website aan kunt maken / passen.