Ik zoek personeel in de bouw of installatie

Ben jij op zoek naar goed personeel in de bouw of installatie?

In de bouw- en installatiesector is veel vraag naar vakmensen, maar het vinden van duurzaam, passend personeel kan lastig zijn. Bovendien zijn er veel plekken waar jij jouw vacatures kunt plaatsen, waardoor de keuze nog moeilijker wordt.

Op veel vacaturesites lijken de vacatures op elkaar en worden er standaard, saaie teksten gebruikt die weinig zeggen over de bedrijfscultuur en voordelen voor werknemers. Bij Functies in de Bouw gaan wij een stap verder. Wij zorgen ervoor dat werkzoekenden de vacature echt beleven door uitgebreide en overzichtelijke teksten te combineren met sfeervolle beelden die de cultuur van jouw bedrijf uitdragen.

Als je op zoek bent naar gemotiveerd personeel dat perfect bij jouw bedrijf past, dan is Functies in de Bouw de juiste plek om jouw vacatures te plaatsen. Plaats vandaag nog jouw vacatures op hèt vacatureplatform voor de bouw en installatie!

Ik zoek personeel in de bouw of installatie

Laat werkzoekenden het bedrijf en de functie beleven

Met video’s en sfeerbeelden die een kijkje in het bedrijf geven

Jouw vacatures worden geboost op social media

Door aantrekkelijke campagnes die jouw doelgroep bereiken

Kandidaten solliciteren direct bij de werkgever

Kies zelf op welke manier(en) de werkzoekende solliciteert

Vind enthousiast personeel bij Functies in de Bouw

Ben je op zoek naar enthousiast personeel in de bouw of installatie? Functies in de Bouw biedt dè oplossing. Bij ons krijgen werkzoekenden een compleet beeld van jouw bedrijf, zodat zij kunnen beoordelen of de functie hen aanspreekt is en of zij goed binnen het team passen. Niet alleen de werkzaamheden, maar ook de bedrijfscultuur en voordelen van werken bij jouw bedrijf worden duidelijk weergegeven.

Onze vacatures gaan verder dan platte, korte teksten die je op vele andere vacaturesites vindt. Bij Functies in de Bouw worden sfeerafbeeldingen van het team, een 360° panorama foto en een greep uit de werkweek geïntegreerd in de vacatures. Zo kun je kandidaten de vacature laten beleven en enthousiasmeren voor jouw bedrijf.

Kortom, wil je enthousiast personeel dat perfect bij jouw bedrijf past? Plaats dan vandaag nog jouw vacatures op Functies in de Bouw!

Plaats jouw vacatures

Functies in de Horeca

Zoek je personeel in de bouw of installatie? Daarom kies jij voor Functies in de Bouw:

 • Eenvoudig en snel jouw vacature plaatsen
 • Vacatures die werkzoekenden ècht overtuigen
 • Bereik de juiste mensen die bij jouw bedrijf passen
 • Gratis jouw vacatures geboost op social media
 • Integreer mooie sfeerbeelden en video’s
 • De werkplek in beeld met een unieke 360° foto
 • Werkzoekenden solliciteren op de manier die bij hen past
 • De bedrijfscultuur beter naar voren met collega’s aan het woord
 • Een duidelijk beeld van de functie met een greep uit de werkweek
 • Het werkgebied in één oogopslag in beeld
Functies in de Horeca

Plaats nu gratis jouw vacatures

Op zoek naar personeel in de bouw of installatie? Plaats dan nu je vacatures op Functies in de Bouw! Met onze tijdelijke actie plaats je zelfs jouw vacatures gratis. Zo weet je zeker dat je niet te veel geld uitgeeft aan het werven van kandidaten.

Functies in de Bouw werkt met credits, die je eenvoudig via onze website bestelt. Eén credit is gelijk aan een vacature die voor 60 dagen zichtbaar blijft op onze website. Met onze verdubbelingsactie worden het aantal credits dat jij bestelt verdubbelt.

Dit betekent dat hoe meer credits je aanschaft, hoe meer jij er gratis krijgt. Bij de aankoop van 50 credits bijvoorbeeld, kun jij 100 vacatures plaatsen op Functies in de Bouw. Wil jij ook wervende vacatures plaatsen en gebruik maken van onze verdubbelingsactie? Maak dan een account aan en koop nu jouw credits. Heb je al een account?

Log in

Functies in de Horeca

Het belang van employer branding in de bouw en installatie

Employer branding betekent dat je als werkgever werkt aan een positief imago en een sterk werkgeversmerk. Bij het zoeken naar personeel wil je graag mensen aantrekken die goed passen bij de functie en het bedrijf. Daarom is het belangrijk om te laten zien wat voor bedrijf het is welke voordelen werknemers hebben.

Met een sterke employer branding onderscheidt jouw bedrijf zich van andere bedrijven in de branche. Alleen “ik zoek personeel in de bouw” is niet genoeg om de juiste kandidaten te vinden. Een goede employer branding geeft potentiële werknemers een duidelijk beeld van jouw bedrijfscultuur, visie, waarden en waarom werknemers graag bij jou willen werken.

Functies in de Bouw ondersteunt werkgevers in de bouw en installatie bij het verbeteren van hun employer branding. Naast aantrekkelijke vacatures bieden wij ook twee extra diensten aan: het maken van een werken-bij website en het creëren van content om jouw bedrijf goed in beeld te brengen.

Jouw werken-bij website

Een werken-bij website is een krachtig hulpmiddel voor het bereiken van kandidaten, en dus ideaal om jouw employer brand te verbeteren! Een goede werken-bij website omvat onder andere:

 • Een overzicht van jouw openstaande vacatures
 • De arbeidsvoorwaarden en andere voordelen voor werknemers
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf
 • Informatie over het bedrijf, met bijvoorbeeld
 • Een goed beeld van de bedrijfscultuur en de sfeer
 • Foto’s en video’s van het bedrijf en de werkplek

Een werken-bij website is meer dan alleen een pagina met openstaande functies. Het is een belangrijk middel om jouw imago als werkgever uit te stralen. Functies in de Bouw helpt jou bij het creëren van een overtuigende werken-bij website. Je kunt kiezen uit het zelf samenstellen van een werken-bij website of al het werk uit je handen genomen.

Benieuwd naar de abonnementen die wij aanbieden voor jouw werken-bij website?

Meer informatie over de werken-bij website

Functies in de Horeca

Jouw bedrijf in beeld

Beelden zijn van groot belang bij het creëren van jouw employer brand. Professionals bij Functies in de Bouw helpen jou bij het creëren van visuele content, waardoor jouw vacatures meer tot leven komen. Wij bieden twee pakketten aan voor content creatie:

Pakket 1: Video

 • Videoproductie door professionals
 • Bedrijfscultuur en functie in beeld gebracht
 • Scripts opgesteld door professionals
 • Eindmontage met muziek

Pakket 2: Video + fotografie

 • Alle voordelen van het videopakket
 • Fotografie van het bedrijf of een andere locatie
 • Fotografie van collega’s
 • 360° panorama foto van de werkomgeving

Wil je meer weten over het in beeld brengen van jouw bedrijf?

Meer informatie

Functies in de Horeca

Zoek geschikt personeel voor jouw bedrijf bij Functies in de Bouw

Ongeacht welke functies je beschikbaar hebt, Functies in de Bouw is hèt vacatureplatform gericht op de bouw en installatie. Geef werkzoekenden een helder beeld over de functie-inhoud en de cultuur binnen het bedrijf.

Wil jij de juiste kandidaten voor jouw bedrijf vinden? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en plaats jouw vacatures op Functies in de Bouw.

Plaats je vacatures