Voor werkgevers

Vind gemotiveerde vakmensen in de bouw en installatie

Plaats jouw vacatures op ons platform en geef werkzoekenden een compleet beeld van jouw bedrijf. Hierbij ligt niet alleen de focus op de functietaken en vaardigheden die jij zoekt in een nieuwe werknemer. Je geeft ook inzicht in de bedrijfscultuur, een greep uit de werkweek en collega’s aan het woord.

Kortom, door een volledig beeld te geven van de functie en het bedrijf, ontstaat een duurzame match!

Plaats jouw vacatures

Plaats hier jouw vacatures

Wij gaan met gerichte social media campagnes op zoek naar kandidaten

Je eigen werken-bij website

Creëer jouw bedrijfsverhaal om de best passende kandidaten aan te trekken

Jouw bedrijf beter in beeld

Ondersteuning bij het maken van beelden: werkzoekenden beleven de vacature

Vind gemotiveerde vakmensen in de bouw en installatie

  • Een duurzame match tussen de werkzoekende en het bedrijf
  • Laat meer van jouw bedrijf zien met professionele content creatie
  • Kies zelf op welke manieren ze kunnen solliciteren
  • Geef werkzoekenden een goed inzicht in de functie en het bedrijf

Plaats jouw vacatures

Bij Functies in de Bouw begrijpen wij dat het belangrijk is om kandidaten te vinden die goed binnen het bedrijf passen. Daarom bieden wij werkgevers de mogelijkheid om de kandidaat de vacature echt te laten beleven, door middel van tekst en beelden.

Het plaatsen van een vacature op Functies in de Bouw is eenvoudig. Met ons creditsysteem kun je één vacature voor 60 dagen op onze website plaatsen. Ook zorgen we ervoor dat jouw vacature bij de doelgroep onder de aandacht komt met gerichte social media campagnes.

Meer weten hoe wij jouw bedrijf helpen bij het vinden van de juiste kandidaat?

Meer informatie

Functies in de Horeca

Jouw werken-bij website

Om de juiste kandidaten aan te trekken voor jouw bedrijf, bieden wij dè oplossing: een werken-bij website. Hier presenteer je jouw bedrijf aan potentiële werknemers op een professionele manier.

Natuurlijk zijn vacatures een belangrijk onderdeel, maar eens sterk bedrijfsverhaal is minstens zo belangrijk. Wat voor bedrijfscultuur hebben jullie, wat is jullie visie en welke waarden zijn belangrijk? Kortom, waar gaat jouw kandidaat werken? Inzicht hierin is waardevol om gemotiveerde kandidaten aan te trekken. Meer weten over het maken van een werken-bij website bij Functies in de Bouw?

Meer informatie

Functies in de Horeca

Jouw bedrijf in beeld

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Enkel een vacaturetekst is niet voldoende om de aandacht van jouw doelgroep vast te houden.

Onze professionals staan klaar om je te ondersteunen bij het maken van topkwaliteit beeldmateriaal. Onderscheid jouw bedrijf en trek de juiste kandidaten aan. Wij helpen jou met het in beeld brengen van jouw bedrijf!

Meer informatie

Functies in de Horeca

Vind gemotiveerde vakmensen in de bouw en installatie

Functies in de Bouw is een onderdeel van Jobtriggers, BV opgericht door Pascal Joore en Ronald Siemons. Pascal is ook eigenaar van werving & selectiebureau WETALENT en is de visionair van de twee. Ronald sluit daarop aan als conceptontwikkelaar en is meer bezig met de uitvoering.

Jobtriggers creëert unieke vacatureplatformen voor specifieke branches. Wij helpen opdrachtgevers met het creëren van duurzame matches door employer branding te koppelen aan de vacaturebeleving van de werkzoekende.

Als jij op zoek bent naar de beste kandidaten voor jouw bedrijf, dan zijn wij er om jou te ondersteunen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op
Functies in de Horeca