fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Leeft Techniek In Jou!

Wat doet een Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij Hoppenbrouwers?

Van sanitaire voorzieningen en keukeninstallaties in woningen tot complete klimaatsystemen en warmtepompen in kantoren van 20.000 m2: onze werktuigbouwkundige installaties kom je overal tegen. Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde zorg jij dat de installatieprojecten van Hoppenbrouwers van begin tot eind op rolletjes lopen.

Zodra een engineer werktuigbouwkunde het ontwerp af heeft, ga jij aan de slag met een project. Bij aanvang zorg je ervoor dat iedereen weet wat er wanneer staat te gebeuren. Zo organiseer je een kick-off op de bouwlocatie voor de klanten, (onder)aannemers, uitvoerders en monteurs. En ook tijdens het project ben jij onmisbaar. Zijn materialen niet geleverd? Dan bel jij met de betreffende leverancier over de stand van zaken. En lopen mensen ergens tegenaan? Dan kunnen ze altijd contact opnemen met jou. Je bent regelmatig aanwezig op de bouwlocaties, zodat de lijntjes kort zijn.

Heb jij zin om de werktuigbouwkundige projecten van Hoppenbrouwers samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit vind jij leuk

  • Je controleert de tekeningen van werktuigbouwkundige installaties bij aanvang van een project, zorgt voor een gedetailleerde planning van de werkzaamheden en een calculatie van meer- en minderwerk;
  • Je vraagt offertes op bij leveranciers, onderhandelt met hen over prijzen en bestelt materialen;
  • Je woont overleggen van het projectteam bij en bent het aanspreekpunt voor aannemers, leveranciers, opdrachtgevers en monteurs;
  • Na afloop van een bouwproject evalueer je hoe de werkzaamheden verlopen zijn en noteer je verbeterpunten voor volgende opdrachten.

Hierin herken jij jezelf

Hier kun je op rekenen bij Hoppenbrouwers

  • Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen
  • Vast contract bij indiensttreding
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen

 

“Bij ons staat de medewerker op 1! Zo is jouw persoonlijke groei ook onze groei.”

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Toch werken er meer dan 1600 mensen op onze 20 locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling: het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen we voor je.

Over Hoppenbrouwers Techniek B.V.

De maatschappij staat voor omvangrijke uitdagingen. Klimaatverandering, energietransitie, krapte op de arbeidsmarkt en de snelle groei en omvang van technologische ontwikkelingen. Hoppenbrouwers wil als familiebedrijf hier een belangrijke en waardevolle bijdrage aan leveren. Dit doen we met onze ruim 1600 medewerkers voor duizenden klanten in heel Nederland. Zo weet heel Nederland ons inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinklers, duurzame energie en technisch beheer.

Jouw werkgebied

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek met inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland. Zo is er altijd een vestiging of project bij jou in de buurt waar jij kan werken. 

Onze zelfsturende teams zijn bij ons leidend. Gespecialiseerde disciplines nemen de leiding in het project en brengen de juiste mensen samen voor het beste en efficiëntste team. Het resultaat? Korte lijntjes over het project, efficiënte samenwerkingen en een autonome groei bij Hoppenbrouwers. We stimuleren groei en ondernemerschap bij onze medewerkers. 

Collega's aan het woord!

“Na wat theoretisch onderzoek ontdekte ik een nieuwe regeling die begin dit jaar was ingetreden: de Beng-eisen. Een nieuwe normering voor de EPC op het gebied van duurzaamheid waar je aan moet voldoen bij nieuwbouwprojecten. Nu was het geen nieuwbouw, maar een renovatie. Toch waren de Beng-eisen ook op dit project toe te passen.” Joris vond zijn plek in het team en met zijn diploma op zak werd hem in februari een contract aangeboden. “Er zijn zoveel mogelijkheden en kansen binnen Hoppenbrouwers, dat ik hier de komende tijd nog heel erg kan groeien”

Ontdek meer in onze Medewerker aan het Woord video!

Joris (Werkvoorbereider)

Vragen over deze vacature?

Vragen over de baan, de procedure of de markten waarin je kunt werken? We beantwoorden ze graag. Bel of mail naar onze HR afdeling voor meer info.

  • Telefoonnummer: 013 – 511 7214 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur)
  • E-mailadres: Personeelszaken@hoppenbrouwers.nl
HR afdeling

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer