fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Werkvoorbereider Nijkerk

dormakaba

De functie

Nijkerk
32 uur - 36 uur, 36 uur - 40 uur
€ 2.700,- en €4.200,- bruto per maand

Algemene bedrijfsgegevens

3 kantoren in NL
250 mensen in NL

Ben jij die hardwerkende teamspeler die altijd in oplossingen denkt?

Bij dormakaba in Nijkerk ben jij als Werkvoorbereider verantwoordelijk voor de voorbereiding en het ontwerpen van 3D tekeningen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en klanten. Je draagt zorg voor de volledige werkvoorbereiding en het inmeten op locatie. Daarnaast ontwerp jij bedrijfsdeuren en parkeersystemen in HiCAD (3D en BIM). Hierbij geef je technisch advies aan klanten over de veiligheid, onderhoud en het goed laten functioneren van bedrijfsdeuren. 

dormakaba ontwikkelt producten, oplossingen en services voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimtes. Is dit iets wat bij jou past? Lees dan snel verder.

Dit vind jij leuk

 • Bij dormakaba in Nijkerk ben jij als Werkvoorbereider het eerste aanspreekpunt voor het assortiment.
 • Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en voortgang van het voorbereidings- en uitvoeringsproces van installatie- en montageprojecten. 
 • Hierbij adviseer jij klanten en collega’s over de verschillende technische mogelijkheden. 
 • Op projectlocaties zorg jij voor inmetingen en begeleiding. 
 • Daarnaast ontwerp jij bedrijfsdeuren en parkeersystemen in HiCAD (3D en BIM). 
 • Je bent de rechterhand van de projectcoördinator en je werkt nauw samen met je collega’s van productontwikkeling. 
 • Na het ontvangen van de opdracht vanuit Sales of de Fieldmanager stel jij definitieve specificaties op met de opdrachtgever. 
 • Je bestelt en controleert opdrachtbevestigingen en inkoopfacturen van toeleveranciers. 
 • Daarnaast draag jij zorg voor de ontvangst van de goederen, voorraadbeheer en het gereedleggen van materialen voor montage.   
 • Na oplevering zorg je voor een correcte en volledige overdracht van het project naar de serviceafdeling.
 • Tot slot rapporteer jij aan de Meewerkend Teamleider Projecten. 

Hierin herken jij jezelf

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van (werktuig)bouwkunde of aandrijftechniek of je hebt relevante werkervaring opgedaan in het werkveld. 
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een functie als tekenaar 3D, werkvoorbereider, calculator of een vergelijkbare functie. 
 • Kennis van AutoCad, Revit of HiCAD is een pré.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift, de Engelse taal is een pré. 
 • Je bent woonachtig op reisafstand van het kantoor in Nijkerk.  
 • Je bent analytisch, een echte zelfstarter en communicatief vaardig. 
 • Daarnaast heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je gaat accuraat te werk. 
 • Jij kan goed prioriteiten stellen, je bent georganiseerd en je hebt inlevingsvermogen. 
 • Ook sta jij stevig in je schoenen, je bent zelfstandig en je gaat proactief te werk. 

Over dormakaba

dormakaba biedt de klanten een breed scala aan producten, oplossingen en services voor een beveiligde en comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten. Wereldwijd behoort dormakaba tot de top drie van bedrijven in de markt voor toegangs- en beveiligingsoplossingen. Met meer dan 16.000 medewerkers staat dormakaba in meer dan 130 landen aan de zijde van hun klanten. En met meer dan 150 jaar ervaring staat dormakaba voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De klanten zijn marktpartijen actief in de bouwbranche en eindgebruikers zoals ziekenhuizen, luchthavens, hotels en kantoren. In Nederland werken ca. 250 mensen en dormakaba heeft vestigingen in Dodewaard (hoofdkantoor), Nijkerk en Utrecht.

Wie bij dormakaba komt werken, merkt het meteen: dormakaba is nieuwsgierig naar mensen en verwachten altijd het beste van hen. dormakaba-collega’s zijn te typeren als open, ondernemend en betrouwbaar, met lef, doorzettingsvermogen en humor. dormakaba is onderdeel van een groot internationaal en professioneel concern en tegelijkertijd is het in Nederland informeel en klein waardoor dormakaba elkaar kent, het menselijke aspect belangrijk is en de organisatie slagvaardig kan werken.

Logo dormakaba

Jouw werkgebied

Bij dormakaba in Nijkerk ben jij als Werkvoorbereider verantwoordelijk voor de voorbereiding en het ontwerpen van 3D tekeningen.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Manon Trommelen voor meer informatie.

Contact

Manon Trommelen

Senior Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer