Werkvoorbereider Nijkerk

dormakaba

De functie

Nijkerk
32 uur - 36 uur, 36 uur - 40 uur
€ €3.200,- en €4.200,- bruto

Algemene bedrijfsgegevens

Actief in 130+ landen
16.000+ medewerkers

Ben jij ondernemend en een aanpakker, die ons steunt in het nog succesvoller maken van dormakaba? Reageer dan snel!

Als Werkvoorbereider bij dormakaba in Nijkerk ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en het ontwerpen van 3D tekeningen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Hierbij geef je technisch advies aan klanten over de veiligheid, onderhoud en het goed laten functioneren van de bedrijfsdeuren.

dormakaba ontwikkelt producten, oplossingen en services voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimtes. Is dit iets wat bij jou past? Lees dan snel verder.

Dit vind jij leuk

 • Als Werkvoorbereider bij dormakaba in Nijkerk ben jij verantwoordelijk voor het gehele voorbereidings- en uitvoeringsproces voor het productassortiment bedrijfsdeuren en speedgates.  
 • Hierbij adviseer jij klanten en collega’s over de verschillende technische mogelijkheden en je ondersteunt ze bij het maken van de juiste keuzes.
 • Op projectlocaties zorg jij voor inmetingen en begeleiding.
 • Daarnaast ontwerp jij bedrijfsdeuren en parkeersystemen in HiCAD (3D en BIM).
 • Je bestelt en controleert opdrachtbevestigingen en inkoopfacturen van toeleveranciers. Ook werk jij verkoopopdrachten uit.
 • Tevens ben jij de rechterhand van de projectcoördinator en je werkt nauw samen met je collega’s van productontwikkeling.
 • Na oplevering zorg je voor een correcte en volledige overdracht van het project naar de serviceafdeling.
 • Tot slot rapporteer jij aan de Teamleider Projecten.

Hierin herken jij jezelf

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van (werktuig)bouwkunde of aandrijftechniek of je hebt relevante werkervaring opgedaan in het werkveld.
 • Ook heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in een functie als tekenaar of vergelijkbaar.
 • Kennis van AutoCad, Revit of HiCAD is een pré.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift, de Engelse taal is een pré.
 • Je bent woonachtig op reisafstand van het kantoor in Nijkerk. 
 • Je bent analytisch, een echte zelfstarter en communicatief vaardig.
 • Daarnaast ben jij commercieel, je gaat accuraat te werk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • In ad-hoc situaties kan jij het overzicht bewaren en je kan goed zelfstandig en gestructureerd werken.
 • Ook sta jij stevig in je schoenen, je bent zelfstandig en je gaat proactief te werk.

Over dormakaba

dormakaba biedt de klanten een breed scala aan producten, oplossingen en services voor een beveiligde en comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten. Wereldwijd behoort dormakaba tot de top drie van bedrijven in de markt voor toegangs- en beveiligingsoplossingen. Met meer dan 16.000 medewerkers staat dormakaba in meer dan 130 landen aan de zijde van hun klanten. En met meer dan 150 jaar ervaring staat dormakaba voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De klanten zijn marktpartijen actief in de bouwbranche en eindgebruikers zoals ziekenhuizen, luchthavens, hotels en kantoren. In Nederland werken ca. 250 mensen en dormakaba heeft vestigingen in Dodewaard (hoofdkantoor), Nijkerk en Utrecht.

Wie bij dormakaba komt werken, merkt het meteen: dormakaba is nieuwsgierig naar mensen en verwachten altijd het beste van hen. dormakaba-collega’s zijn te typeren als open, ondernemend en betrouwbaar, met lef, doorzettingsvermogen en humor. dormakaba is onderdeel van een groot internationaal en professioneel concern en tegelijkertijd is het in Nederland informeel en klein waardoor dormakaba elkaar kent, het menselijke aspect belangrijk is en de organisatie slagvaardig kan werken.

De locatie Nijkerk ontwikkelt, produceert en verkoopt bedrijfs-garagedeuren en parkeersystemen. Naast de verkoop van bedrijfsdeuren biedt dormakaba ook service en onderhoud aan speedgates, deuren, slagbomen en andere parkeersystemen.

Logo dormakaba

Jouw werkgebied

Als Werkvoorbereider bij dormakaba in Nijkerk ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en het ontwerpen van 3D tekeningen.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Manon Trommelen voor meer informatie.

Contact

Manon Trommelen

Senior Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer