fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Vestigingsmanager ‘s-Hertogenbosch

Burghouwt

Algemene bedrijfsgegevens

10 vestigingen
150 - 250 werknemers

Ben jij die meewerkende Vestigingsmanager die graag de handen uit de mouwen steekt, commercieel is ingesteld?

Bij Burghouwt in ’s-Hertogenbosch heb jij als Vestigingsmanager een belangrijke en centrale rol binnen de vestiging. Je geeft leiding aan het team van 10 medewerkers, je helpt klanten en je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van het jaarplan. Daarnaast lever jij een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de vestiging. Je komt met initiatieven en verbetervoorstellen om de vestiging verder te ontwikkelen.

Burghouwt is dé groothandel voor de bouw en industrie, waar verstandig bouwen centraal staat. Verstandig bouwen voor mens, milieu en bestendig voor de toekomst. Vind jij dit ook belangrijk? Lees dan snel verder! 

Dit vind jij leuk

 • Als Vestigingsmanager bij Burghouwt in ’s-Hertogenbosch geef jij leiding aan het team van 10 medewerkers van de afdeling verkoop, logistiek en persoonlijke beschermingsmiddelen.  
 • Daarnaast werk jij mee in de dagelijkse operatie van de verkoop. 
 • Hierbij zorg jij voor een optimale klantbeleving, zowel bij de balieverkoop, telefonische verkoop en buitendienstactiviteiten als bij de levering aan klanten. Dit doe je door bij te dragen aan de uitstraling van de winkel en het gedrag van de medewerkers. 
 • Je ondersteunt en coacht je medewerkers bij het behalen van het juiste kennisniveau, door middel van o.a. trainingen en leveranciersbezoeken. 
 • Ook ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van doelstellingen die in het jaarplan zijn opgenomen. Hierbij stel je met de Regiomanager het budget vast voor de vestiging en bewaak je de haalbaarheid van de doelstellingen.
 • Met betrekking tot het personeelsbeleid adviseer je over de personeelsbehoefte, je beoordeelt het personeel en je werft en selecteert nieuwe medewerkers. 
 • Als Vestigingsmanager lever jij een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de vestiging. Je komt met initiatieven en verbetervoorstellen om de vestiging verder te ontwikkelen. 
 • Jij hebt wekelijks overleg met de Regiomanager en vier keer per jaar neem je deel aan het Managementoverleg. 
 • Tot slot rapporteer je aan de Regiomanager.

Hierin herken jij jezelf

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau of je hebt een afgeronde mbo-opleiding met minimaal vijf jaar werkervaring.
 • Bij voorkeur heb je een opleiding afgerond op het gebied van Management- en Organisatie of bent bereid om deze te volgen.  
 • Daarnaast heb je minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een functie als vestigingsmanager, bouwmarktmanager, teamleider of vergelijkbaar in de bouwmarkt of bouwbranche. 
 • De Nederlandse taal beheers jij in zowel woord als geschrift, de Engelse taal is een pré. 
 • Tot slot woon je op reisafstand van de vestiging in ’s-Hertogenbosch.
 • Je bent integer, communicatief sterk en je beschikt over probleemoplossend vermogen. 
 • Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en je weet een team op een enthousiaste en creatieve manier te coachen. 
 • Je beschikt over goede onderhandelings- en gesprekstechnieken.
 • Je bent zelf startend, proactief en initiatiefrijk. 

Over Burghouwt

Sinds 1976 is familiebedrijf Burghouwt groothandel voor de bouw en industrie. Vanuit 10 vestigingen door het land werken circa 190 medewerkers hard en op een prettige wijze om de slogan “Verstandig Bouwen. Samen met Burghouwt.” goed in te vullen. Verstandig bouwen doe je als je het hele proces van werkvoorbereiding tot uitvoering en nazorg zó inricht en uitvoert, dat je met zo min mogelijk geld en tijd zo goed mogelijk inspeelt op de bouwwensen. Naast een breed assortiment dat via flexibele logistieke oplossingen tegen concurrerende prijzen wordt aangeboden biedt Burghouwt toegevoegde waarde door met betrokken en kundige medewerkers dagelijks het positieve verschil te maken.

De cultuur binnen Burghouwt kenmerkt zich door de pragmatische en open communicatie. Burghouwt gaat voor duurzame relaties met zowel medewerkers, klanten als leveranciers. Burghouwt is een organisatie die volop in beweging is. Niet zo verwonderlijk overigens want dat is de markt waarin Burghouwt zich ook begeeft. De medewerkers bepalen uiteindelijk de organisatie. Juist daarom heeft Burghouwt veel aandacht voor de werksfeer en de ontwikkelingsmogelijkheden van de medewerkers.

Logo Burghouwt

Jouw werkgebied

Bij Burghouwt in ’s-Hertogenbosch heb jij als Vestigingsmanager een belangrijke en centrale rol binnen de vestiging.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Manon Trommelen voor meer informatie.

Contact

Manon Trommelen

Senior Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer