fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Verkoopmedewerker

Warmteservice

De functie

Alkmaar (Route)
32 uur - 36 uur, 40 uur
€ 2540

Algemene bedrijfsgegevens

Amsterdam
74
450

Gewoon perfect geregeld!

Wil je onderdeel worden van een gezellig en gedreven team, waarin je altijd op elkaar kan rekenen en met wie je samen verantwoordelijk bent voor de vestiging? Vind je het leuk om klanten te helpen, ze tevreden de deur uit te laten gaan en relaties op te bouwen zodat ze weer terugkomen?

Dan hebben we, bij onze vestiging in Alkmaar, een leuke baan voor je als:

Verkoopmedewerker (32 – 40 uur)

Dit vind jij leuk

Als verkoopmedewerker ben je hét gezicht van Warmteservice en het eerste dat klanten zien bij binnenkomst. Hierbij is een eerste indruk erg belangrijk en iedere klant krijgt dan ook een “warm(teservice) welkom”. Na een gezellig kopje koffie wordt de klant vervolgens persoonlijk geholpen door jou als verkoopmedewerker. Je kan de klant echt verder helpen door jouw kennis te delen, mee te denken en advies te geven.

Een aantal werkzaamheden als verkoper zijn:

  • Klanten aan de balie en telefonisch te woord staan;
  • Advies geven aan de klant en meedenken in oplossingen;
  • Offertes maken, inkoop- en verkooporders verwerken;
  • Opbouwen van relaties zodat klanten terugkomen naar de vestiging;
  • Geleverde materialen inruimen en inboeken in het systeem.

Hierin herken jij jezelf

Commercieel, ondernemend, klantgericht en behulpzaam. Wellicht vanzelfsprekend, maar wij bedoelen het volgende ermee:

Je kan goed luisteren naar de wensen van de klant en je weet deze informatie om te zetten naar advies. Je denkt altijd mee met de klant en zoekt samen (met collega’s) naar de juiste oplossingen. Klanten help je zowel in de vestiging aan de balie, als telefonisch en per mail, waardoor het belangrijk is dat je goed Nederlands spreekt en schrijft. Daarnaast weet je hoe je rustig blijft als er meerdere klanten en telefoontjes tegelijk zijn.

En verder?

  • Heb je een vmbo-t of MBO2 diploma (of hoger);Ben je flexibel en een echte teamspeler
  • Woon je in Alkmaar of de directe omgeving;
  • Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging;
  • Maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur en (op termijn) zaterdag van 8:00 tot 14:00 uur.

Over Warmteservice

Warmteservice is een familiebedrijf en heeft 74 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In deze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal, aan voornamelijk zakelijke klanten, waaronder aannemers en installateurs/monteurs, maar ook aan particuliere klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden.

Jouw werkgebied

Door heel Nederland zijn er 74 vestigingen en we groeien nog steeds. In iedere vestiging werkt een klein team, dat zich inzet om alles “gewoon perfect geregeld” te hebben voor klanten, maar ook altijd klaar staat voor elkaar.

De verkoopmedewerkers zorgen ervoor dat alles “gewoon perfect geregeld” is voor klanten. Ze denken mee met de klant, geven advies en verzamelen de spullen uit het magazijn.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Alexander Vermeijden voor meer informatie.

Contact

Alexander Vermeijden

Recruiter

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer