fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Uitvoerder

Enssieg Groep

De functie

Noord-Brabant
36 uur - 40 uur, 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Tilburg
Hoofdkantoor in Tilburg
11-50 medewerkers

Jij zorgt voor een correcte oplevering van projecten

Als Uitvoerder bij Enssieg Groep ben jij de spin in het web tussen de ZZP’ers, projectleiders en de klant. Op locatie behoud jij het overzicht op zowel inhoud als de planning. Jij zorgt dat medewerkers ingepland worden en je geeft leiding tijdens de uitvoering van het project. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor een correcte oplevering van projecten. In deze rol werk jij nauw samen met de projectleiders en werkvoorbereiders. Het grootste gedeelte van de projecten vinden plaats in Noord-Brabant.

Ben jij de spin in het web tussen de ZZP’ers, applicateurs, voorbewerkers, projectleiders en de opdrachtgever? Dan is deze functie als Uitvoerder bij Enssieg misschien iets voor jou!

Dit vind jij leuk

 • Als Uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de aansturing, organisatie, werkvoorbereiding en uitvoering van projecten.
 • Jij maakt instructies voor nieuwe opdrachten en werkorders. Voorafgaand aan een project zorg jij voor een
 • goede planning waarbij je schakelt met de ZZP’er, projectleider en klant.
 • Samen met de projectleider zorg je ervoor dat projectgegevens op de juiste manier worden geregistreerd, en je stemt samen de projectplanning af.
 • Dagelijks heb jij contact met de ZZP’er, projectleider, voorbewerkers, applicateurs en de klant.
 • Tijdens het project controleer je de werkzaamheden en je stuurt bij waar nodig. Hierbij let je op de technische en ethische kwaliteit.
 • Je zorgt voor een correcte oplevering van projecten.
 • Meer dan de helft van jouw projecten vinden plaats in de omgeving van Brabant.
 • Tot slot rapporteer je aan de Projectleider.

Hierin herken jij jezelf

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke sector, bij voorkeur heb je kennis/ervaring met de applicatie van vloerafwerkingen.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.
 • Je beschikt over een VCA-(VOL) certificaat of je staat ervoor open dit te behalen.
 • Tot slot ben je woonachtig in Noord-Brabant.
 • Jij staat stevig in je schoenen en je bent een echte leider.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Tevens ben je nauwkeurig, doelgericht en efficiënt.
 • Jij bent goed in het plannen en het aansturen van een team.
 • Tot slot kun je goed tegen kritiek en werk je oplossingsgericht.

Over Enssieg Groep

Enssieg is een zelfstandige onderneming die de activiteiten op het gebied van industriële en designgietvloeren, bouwchemische werkzaamheden, beton-werkzaamheden en trapbekleding combineert. Enssieg is actief in Nederland en in België. Door een integrale aanpak en hoge kwaliteit van de uitvoering bieden ze toegevoegde waarde aan hun klanten. Enssieg heeft haar focus op het realiseren van integrale, specialistische projecten zonder of met beperkte down-time voor de klant. Enssieg bedient grote klanten als bedrijven, overheden en consumenten.

Logo Enssieg Groep

Jouw werkgebied

Het grootste gedeelte van de projecten vinden plaats in Noord-Brabant.

Collega's aan het woord!

Hallo, ik ben Tim Spapens uit Tilburg en al zo’n 8 jaar werkzaam bij de Enssieg Groep. Ik ben gestart in een verkopende functie, maar inmiddels ben ik als Commercieel Projectleider naast de verkoop, ook van A tot Z verantwoordelijk voor de regie op de uitvoering van projecten. En dat zijn steeds meer projecten, en steeds grotere. Een supertoffe baan, met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde en elk jaar zien we groei. Dat biedt ook voor de toekomst genoeg mogelijkheden en uitdagingen!

Tim Spapens – Commercieel Projectleider

Als Operationeel Manager ben ik inmiddels ongeveer 2,5 jaar werkzaam bij de Enssieg Groep. In die tijd is het bedrijf flink door ontwikkeld, met daarbij een flinke groei in personeelsbestand en orderportefeuille. Ook voor de toekomst zien we nog vele mogelijkheden en daarom zijn we altijd op zoek naar gedreven en gemotiveerde mensen, om met ons door te groeien.

Maik van der Wou – Operationeel Manager

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Anouk Hettinga voor meer informatie.

Contact

Anouk Hettinga

Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer