fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Uitvoerder

Aannemingsbedrijf van der Burgt B.V.

De functie

Regio Eindhoven
36 uur - 40 uur, 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Deurne
1
100 werknemers

Als goede uitvoerder kan je tegenwoordig overal starten!

Ook als je ergens al een tijd werkt is het de vraag waarom je zou overstappen naar een andere bouwer. Je werkt toch vaak voor het project en ja…. Wat maakt de kleur van de helm en trui nou uit?

We willen hier graag met jou over in gesprek gaan, want wij denken dat dit zeker hét verschil kan zijn waar je naar op zoek bent of nieuwsgierig naar bent. 

Dit vind jij leuk

  • Je zorgt voor een goede organisatie, maar ook voor een goede sfeer op de bouw
  • Je ziet het als een mooi en dynamisch vak waarin de technische kennis en kunde gecombineerd wordt met samenwerken met collega’s en andere bedrijven.
  • Je weet dat het vak de afgelopen jaren behoorlijk is verandert én nog steeds in beweging blijft. Dit zie jij juist als uitdaging en wil je graag blijven ontwikkelen.

Hierin herken jij jezelf

We werken met moderne systemen, methodes en streven naar kwaliteit. Door de omvang van de organisatie en de mentaliteit van onze mensen kennen we elkaar écht. Uitdagingen lossen we in en samen met het team op. Samen uit – samen thuis!

De lijntjes zijn super kort. Dat houden we ook zo, omdat wij dit belangrijk vinden. We werken altijd met een vaste kern mensen op de bouw en zorgen voor goede systemen, methodes en middelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • BIM-software
  • STA-software
  • KYP-planning
  • Navision

Wil je blijven ontwikkelen? Ook dan staan we voor je klaar. We kijken en luisteren hierbij naar jouw behoefte en de ontwikkelingen in het vak of in de markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholing in nieuwe bouwmethodes of -technieken, persoonlijke coaching, training in leiderschap en samenwerken.

Over Aannemingsbedrijf van der Burgt B.V.

Is ieder project voor jou weer een nieuwe uitdaging? En houd jij van afwisseling in het type werk? Woningbouw? Utiliteitsbouw? Bedrijfsruimtes? Zorg?

Bij BurgtBouw werk je in verschillende markten, met verschillende projecten en opdrachtgevers. Je hoeft bij ons niet te kiezen voor één type bouw. Alles in de regio groot Eindhoven samen met hardwerkende BurgtBouwers als jouw collega’s!

BurgtBouw denkt na over de dag van morgen én verder. En dit allemaal samen met een dynamisch team waarbij je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt als vakman of vrouw. Samen met ons vooraan in de trein zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mensen met wie wij samen de koers bepalen, waarmee de lijntjes kort zijn en iedereen de kans krijgt om zich te blijven ontwikkelen.

We zijn een professionele organisatie waar het goed geregeld is, maar ook jouw inspraak echt telt en bijdraagt. Door onze omvang kennen we elkaar door en door en kunnen we goed inspelen op de kansen in de markt.

Kom een keertje bij ons langs voor een bak koffie en een kuukske. Dat kan altijd toch? Dan kunnen wij je nog meer vertellen over de organisatie, je toekomstige collega’s en de functie. En niet te vergeten… over onze personeelsfeestjes die we regelmatig hebben, want gezelligheid kent geen tijd!

Logo Aannemingsbedrijf van der Burgt B.V.

Jouw werkgebied

Je werkt bij ons aan de meest diverse projecten. Van utiliteitsprojecten zoals een complete woonboulevard, zorggbouwen, appartementen complexen tot aan grond gebonden woningen. Bij ons is geen één project hetzelfde en dat maakt het juist zo afwisselend! Wij bieden een marktconform salaris (conform coa Bouw & Infra), een auto maar bovenal een super leuk team, mooie en diverse projecten in de regio groot Eindhoven!

Nog steeds nieuwsgierig? Wij drinken graag eens een kop koffie zodat we elkaar wat beter leren kennen en samen kunnen kijken of een overstap naar BurgtBouw interessant voor je kan zijn!

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Rianne of Teun voor meer informatie.

Contact

Rianne van den Eijnden (HR) en Teun Tonnaer (Technisch Directeur)

Aannemingsbedrijf van der Burgt B.V.

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer