fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Trade Marketeer

Milwaukee

De functie

Dordrecht (Route)
36 uur - 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Dordrecht
Hoofdkantoor in Dordrecht
5000 - 10000

Een gezellig team bij het snelst groeiende powertool merk

Als Trade Marketeer bij Milwaukee in Dordrecht ontwikkel en implementeer je de communicatiestrategie en het marketingbeleid voor een van de productgroepen van Milwaukee in de Benelux. Je werkt veelvuldig samen met collega’s van sales en marketing en bezoekt zelf ook vaak de markt. Samen met de salesafdeling ondersteun je de marge en omzet voor jouw bepaalde productgroep/divisie. Ook is het jouw taak om de producten van Milwaukee te distribueren bij dealers in samenwerking met de salesafdeling. Je werkt zelfstandig voor je eigen productgroep en daarnaast rapporteer je aan de Marketing Manager.

Wil jij werken voor een internationale groeiende organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder.

Dit vind jij leuk

 • Als Trade Marketeer bewerkstellig je marketing acties en productpromoties. Daarnaast zorg je ervoor dat commerciële, marketing en financiële doelen behaald worden.
 • Op basis van doelstellingen is het jouw taak om forecasts op te stellen en price settings te formuleren waarbij je de marges bewaakt.
 • Door middel van de juiste inzet van marketing- en communicatiemiddelen weet jij de onderscheidende eigenschappen van de Power tools van Milwaukee onder de aandacht te brengen bij zowel interne als externe doelgroepen.
 • Je ontwikkelt marketingacties en productpromoties die door het salesteam ingezet kunnen worden voor de Nederlandse & Belgische markt.
 • Je bent op de hoogte van trends in de markt en weet op deze manier bij te dragen aan een betere marktpositie van Milwaukee.
 • Bovendien ontwikkel je materialen zoals displays, posters of banners voor een van de productassortimenten van Milwaukee.
 • Tot slot houd jij je bezig met het organiseren van bijvoorbeeld netwerkevenementen.

Hierin herken jij jezelf

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma in een commerciële/marketing richting of een vergelijkbaar niveau door ervaring. Deze heb je bij voorkeur aangevuld met Nima A of B.
 • Ook is het een pré als je affiniteit hebt met power tools.
 • Je hebt werkervaring in een marketingrol.
 • Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 • Tevens ben je woonachtig in de omgeving van Dordrecht.
 • Je staat sterk in je schoenen.
 • Daarnaast ben je commercieel ingesteld en ben je ondernemend.
 • Je hebt een flexibele houding en kunt goed omgaan met veel verantwoordelijkheden en vrijheden.
 • Tot slot ben je een echte teamplayer en in staat om doel- en resultaatgericht te werken.

Over Milwaukee

De Milwaukee Electric Tool Corporation is een belangrijke fabrikant en leverancier van heavy-duty elektrisch handgereedschap en toebehoren voor professionele gebruikers over de gehele wereld. Vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is.

Milwaukee is onderdeel van TTI, dat wereldleider is op het gebied van het ontwerpen, produceren en verkopen van power tools en tuingereedschap voor zowel consumenten als professionele markt. TTI onderscheidt zich door zich continu te focussen op innovatie, uitbreiding en verbetering van haar merken en producten. Deze innovatie komt tot stand door te luisteren naar de wensen en behoeften van hun klanten.

Logo Milwaukee

Jouw werkgebied

Je bent werkzaam op het hoofdkantoor in Dordrecht.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Pascal Joore voor meer informatie.

Contact

Pascal Joore

Senior Recruiter

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer