fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Timmerman/ -vrouw

Aannemingsbedrijf Gebr. Van Stiphout B.V.

De functie

Midden- en Zuid-Nederland
40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Sint-Oedenrode
1 vestiging
50

Passie voor de bouw?

Ben jij de trotse eigenaar van twee rechterhanden en sla jij nooit de plank mis? Heb je een opleiding tot timmerman of ben je hiermee bezig, met het liefste al enige werkervaring? En timmer jij graag aan de weg, maar vooral ook aan gebouwen, de toekomst van het bedrijf en die van jezelf? Dan is Bouwbedrijf van Stiphout in Sint-Oedenrode op zoek naar jou als nieuwe timmerman/ -vrouw!

 

Dit vind jij leuk

Als timmerman bij Bouwbedrijf van Stiphout werk je aan uiteenlopende projecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw, voornamelijk in Zuid- en Midden-Nederland. Samen met vakbekwame collega’s ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket op de bouwplaats. Je woont (toolbox) meetings bij en onderhoudt je eigen materieel. Je hebt oog voor detail, kwaliteit en veiligheid, waarbij zorg en zorgvuldigheid van groot belang zijn.

Hierin herken jij jezelf

  • Je beschikt bij voorkeur over werkervaring in de functie van timmerman;
  • je bent in het bezit van een geldig VCA diploma, of bereid deze te halen;
  • je bent bekend met de veiligheids- en milieuvoorschriften op de bouwplaats;
  • je bent gedreven in wat je doet en bent enthousiast over werken in de bouw;
  • je bent een teamplayer, kunt zelfstandig werken en bent zorgvuldig en resultaatgericht.

Over Aannemingsbedrijf Gebr. Van Stiphout B.V.

De eerste steen voor Van Stiphout Projectontwikkeling hebben we ruim 25 jaar geleden gelegd. We brengen grond, middelen en gebruiker bij elkaar om mooie, duurzame bouwprojecten op te leveren, die bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen op de woningmarkt. Dat doen wij in samenwerking met gemeenten, woningbouwcorporaties, stedenbouwkundigen, architecten en buurtbewoners. We leggen onze focus op het midden en zuiden van Nederland. Onze visie op ontwikkelen garandeert veelzijdigheid, kwaliteit en flexibiliteit. Van Stiphout Projectontwikkeling werkt nauw samen met Bouwbedrijf Van Stiphout, wat zorgt voor korte lijnen en een informele samenwerking.

Jouw werkplek

Jouw werkgebied

Onze focus ligt met name op seriematige woningbouw en utiliteitsbouw in Midden- en Zuid-Nederland.

Collega's aan het woord!

“Al ruim 11 jaar werk ik met ontzettend veel plezier bij Bouwbedrijf van Stiphout. Het leukste aan mijn functie vind ik de afwisseling en de samenwerking met collega’s. Ik ga met een goed gevoel naar huis als ik de projecten op een goede manier kan afronden en de kopers tevreden zijn.”

Johan

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Bertine de Gouw voor meer informatie.

Contact

Bertine de Gouw

Manager HR

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer