fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Tekenaar Elektrotechniek

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Algemene bedrijfsgegevens

20
1600

Leeft Techniek In Jou!

Wat doet een Tekenaar Elektrotechniek bij Hoppenbrouwers?

De kracht van onze elektrotechnische projecten? De soepele samenwerking tussen het binnen- en het buitenteam. En hierin speel jij als tekenaar een sleutelrol. Dankzij jouw doordachte werktekeningen zijn de monteurs in staat om het ontwerp perfect te vertalen naar de werkelijkheid. En profiteren onze klanten snel van goede stroom-, gebouwbeheer-, communicatie- en lichtvoorzieningen.

De verlichting in een parkeergarage, een datanetwerk voor een advocatenkantoor, de elektriciteit in een zorgcomplex; het zou zomaar kunnen zijn dat jij hiervoor de technische tekeningen maakt. Vaak werk je vanuit een van onze kantoren, maar je kunt ook gemakkelijk vanaf een andere locatie inloggen en de benodigde software gebruiken. En vaak genoeg klap je ook je laptop open op de projectlocatie. Zo blijf je nauw betrokken bij de monteurs die het werk uitvoeren.

Heb jij zin om de elektrotechnische projecten van Hoppenbrouwers samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!
 

Dit vind jij leuk

  • In AutoCAD maak je nauwkeurige werktekeningen op basis van het ontwerp van jouw collega-engineer. Precies werk, want jij zorgt ervoor dat elk detail klopt en laat niets aan het toeval over.
  • Je overlegt veel met de projectleider, engineer en werkvoorbereider, maar ook met de monteurs en andere partijen, zoals de aannemer en onderaannemers. Hiermee zie je erop toe dat ontwerp en uitvoering op één lijn komen.
  • In de bouwfase ben je regelmatig ‘buiten’ te vinden. Je checkt of de monteurs goed uit de voeten kunnen met jouw tekeningen en lost eventuele knelpunten op.
  • Is een project afgerond? Dan vier je natuurlijk samen met collega’s het mooie resultaat.

Hierin herken jij jezelf

Hier kun je op rekenen bij Hoppenbrouwers

  • Een leaseauto, iPhone en een iPad
  • Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen
  • Vast contract bij indiensttreding

 

“Bij ons staat de medewerker op 1! Zo is jouw persoonlijke groei ook onze groei.”

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Toch werken er meer dan 1600 mensen op onze 20 locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling: het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen we voor je.

Over Hoppenbrouwers Techniek B.V.

De maatschappij staat voor omvangrijke uitdagingen. Klimaatverandering, energietransitie, krapte op de arbeidsmarkt en de snelle groei en omvang van technologische ontwikkelingen. Hoppenbrouwers wil als familiebedrijf hier een belangrijke en waardevolle bijdrage aan leveren. Dit doen we met onze ruim 1600 medewerkers voor duizenden klanten in heel Nederland. Zo weet heel Nederland ons inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinklers, duurzame energie en technisch beheer.

Jouw werkgebied

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek met inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland. Zo is er altijd een vestiging of project bij jou in de buurt waar jij kan werken. 

Onze zelfsturende teams zijn bij ons leidend. Gespecialiseerde disciplines nemen de leiding in het project en brengen de juiste mensen samen voor het beste en efficiëntste team. Het resultaat? Korte lijntjes over het project, efficiënte samenwerkingen en een autonome groei bij Hoppenbrouwers. We stimuleren groei en ondernemerschap bij onze medewerkers. 

Collega's aan het woord!

“Barbecues, borrels, sportactiviteiten: als je het net als ik leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten, dan zit je zeker goed bij Hoppenbrouwers. De sfeer is altijd goed. Je merkt echt dat de medewerkers op nummer één staan. Alles is goed geregeld, van arbeidsongeschiktheidsverzekering en pensioenregeling tot vrije tijd en ontwikkelmogelijkheden. Een cursus of opleiding volgen kan altijd, als je het maar goed onderbouwt. Op dit moment heb ik het heel erg naar mijn zin als tekenaar. Ik krijg veel ruimte om zelf oplossingen te bedenken en zelfs een beetje te engineeren. Op termijn wil ik doorgroeien naar werkvoorbereider of engineer.”

Ontdek meer in onze Medewerker aan het Woord video!

Rob (Tekenaar Elektrotechniek)

Vragen over deze vacature?

Vragen over de baan, de procedure of de markten waarin je kunt werken? We beantwoorden ze graag. Bel of mail naar onze HR afdeling voor meer info.

  • Telefoonnummer: 013 – 511 7214 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur)
  • E-mailadres: Personeelszaken@hoppenbrouwers.nl
HR afdeling

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer