Technisch Commercieel Adviseur

Milwaukee

Algemene bedrijfsgegevens

Dordrecht
Hoofdkantoor in Dordrecht
5000 - 10000

Ben jij een commercieel/technisch zwaargewicht?

Als Technisch Commercieel Adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor het merk Milwaukee in de regio Zuid-Nederland. Je onderhoudt intensief contact met de professionele eindgebruikers van elektrisch gereedschap, waaronder aannemers. Daarnaast bezoek je de professionele eindgebruikers op hun werkplek in de bouw of op een werkplaats. Jij adviseert de professionele eindgebruikers over Power Tools van Milwaukee door middel van demonstraties en producttrainingen.

Wil jij werken voor een internationale groeiende organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder.

Dit vind jij leuk

 • Als Technisch Commercieel Adviseur geef je trainingen, technische adviezen en demonstraties van de volledige productrange van elektrisch gereedschap aan nieuwe en bestaande klanten.
 • Hierbij breng je de klantbehoefte in kaart en vertaal je deze naar een concreet technisch advies omtrent elektrisch gereedschap.
 • Daarnaast verzorg je productpresentaties bij de klant en denk je mee met de eindgebruikers.
 • Je assisteert op beurzen, open dagen, events en truck tours en vertegenwoordigt het merk Milwaukee.
 • Je rolt nieuwe concepten voor het elektrisch gereedschap van Milwaukee en hierbij benadruk je de toegevoegde waarde van het elektrisch gereedschap van Milwaukee.
 • Je rapporteert tijdig marktontwikkelingen zodat marketing, verkoop en productontwikkeling hierop kunnen worden afgestemd.

Hierin herken jij jezelf

 • Je beschikt over een mbo-diploma in commerciële richting of een vergelijkbaar niveau door ervaring. Een technische achtergrond is daarbij een pré.
 • Daarnaast hebt je ervaring met het geven van presentaties en trainingen.
 • Je hebt een sterke affiniteit met gereedschappen.
 • Ook ben je flexibel als het gaat om het helpen van collega’s en werktijden.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Daarnaast ben je woonachtig in de regio Zuid-Nederland.
 • Je bent communicatief vaardig en goed in het opbouwen van lange termijn relaties.
 • Daarnaast heb je een creatief denkvermogen en haal je energie uit het geven van presentaties en trainingen.
 • Daarbij ben je flexibel en heb je geen 9-5 mentaliteit.
 • Je bent een echte teamplayer en hebt een no-nonsense mentaliteit.

Over Milwaukee

De Milwaukee Electric Tool Corporation is een belangrijke fabrikant en leverancier van heavy-duty elektrisch handgereedschap en toebehoren voor professionele gebruikers over de gehele wereld. Vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is.

Milwaukee is onderdeel van TTI, dat wereldleider is op het gebied van het ontwerpen, produceren en verkopen van power tools en tuingereedschap voor zowel consumenten als professionele markt. TTI onderscheidt zich door zich continu te focussen op innovatie, uitbreiding en verbetering van haar merken en producten. Deze innovatie komt tot stand door te luisteren naar de wensen en behoeften van hun klanten.

Logo Milwaukee

Jouw werkgebied

Als Technisch Commercieel Adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor het merk Milwaukee in de regio Zeeland en West-Brabant.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Kirsten Kolen voor meer informatie.

Contact

Kirsten Kolen

Junior Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer