fbpx

Strategisch Communicatieadviseur/ Coach

Connect

De functie

Eindhoven
32 uur - 36 uur, 36 uur - 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Kantoor in Hasselt, Eindhoven en in Brussel
50 - 100 medewerkers

Verbinding maken. Elke dag weer. Daar kom jij je bed voor uit.

Als Strategisch Communicatieadviseur/ Coach bij Connect in Eindhoven ben je een kritisch partner voor je opdrachtgevers en treed je op als inspirator en coach voor je collega’s. Jij maakt het verschil, door zowel intern als extern begeleiding te geven bij maatschappelijke projecten. Samen met het projectteam adviseren jullie klanten op het gebied van strategische omgevingscommunicatie. Je overziet politiek-bestuurlijk complexe omgevingen en weet daar je weg in te vinden. Je inspireert je team op een natuurlijke manier met jouw vakkennis en professionele vaardigheden. Zo maak je het verschil voor projecten die mensen raken of die de samenleving veranderen, hierbij weet jij altijd de verbinding te zoeken. 

Wil jij onderdeel worden van een eigenzinnig en jong Nederlands-Belgisch communicatiebureau? Die impact maken bij maatschappelijke projecten in Brabant en Limburg? Lees dan snel verder! 

Dit vind jij leuk

 • Opdrachtgevers vinden in jou een stevige sparringpartner voor hun complexe vraagstukken op het gebied van de strategische omgevingscommunicatie. 
 • Jij neemt de lead en zorgt dat je projectteam midden in het project staat, zo kent de omgeving van het project voor jullie geen geheimen meer en stel je je team in staat om met impactvolle te komen. Maatschappelijke belangen weeg je af. 
 • Jij ontzorgt en verrast opdrachtgevers door een inspirerende en kritische sparringpartner te zijn. 
 • Vanuit jouw senioriteit treed je op als coach voor je collega’s. Je geeft zowel interne als externe begeleiding bij projecten. 
 • De juiste communicatie, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep zorgt voor draagvlak bij projecten die mensen raken of die de samenleving veranderen. 
 • Jij brengt bezoek aan opdrachtgevers, veelal overheden, maar denk ook aan aannemers, projectontwikkelaars, advies- en ingenieursbureaus. 
 • Tot slot trek je nauw op met de Managing Partner. 

Een greep uit jouw werkweek

Week 41

Maandag
Koffieoverleg met collega over project D
Mails beantwoorden
Intern teamoverleg over project C
Offertewerk project B
Dinsdag
Briefing met grafisch vormgever over project A
Lunchmeeting met potentiële nieuwe klant
Interne opleiding Gedragsinzichten en Nudging
Woensdag
Brainstorm over project C
Coaching sessie met collega-adviseur
Info-avond presenteren voor project D
Donderdag
Dag op kantoor klant A
Overleg met projectteam van klant A
Communicatieadvies uitwerken
Projectadministratie: facturatie
Vrijdag
Mails beantwoorden
Interne meeting stand van zaken project C met managing partner
Weekplanning maken
Vrijmibo met collega's

Hierin herken jij jezelf

 • Je hebt ruime ervaring met maatschappelijke projecten en met overheden.
 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en wo werk- en denkniveau
 • Je hebt coachende of leidinggevende ervaring 
 • Tevens beschik je over een goed ontwikkelde politiek-bestuurlijke antenne. Bureauervaring is een pré.  
 • Je bent enthousiast, een zelfstarter en een échte teamplayer. 
 • Jij hebt coachende vaardigheden en weet jouw team te inspireren. 
 • Kritisch, daadkrachtig en resultaatgericht. 
 • Jij weet het verschil te maken en zet net dat stapje extra. Daarbij zet je de mens altijd centraal zowel bij opdrachtgevers als bij de interne organisatie. 
 • Tevens ben je flexibel, communicatief en analytisch sterk.
 • Jij wordt blij van effectief en zichtbaar resultaat. 

Over Connect

Connect is een eigenzinnig Nederlands-Belgisch communicatiebureau, met een hecht team van ruim 60 enthousiaste collega’s. Connect is gevestigd in Eindhoven, Hasselt en Brussel. Het bureau excelleert in uitdagende, complexe projecten in een maatschappelijke context.

Door steeds de verbinding te zoeken tussen mensen en met de omgeving, maar ook met elkaar tilt Connect elk project naar een hoger niveau.

Connect werkt voor verschillende klanten door Nederland en België, waaronder overheden, zoals provincies, gemeentes en waterschappen. Het hechte team van verschillende experts die elkaar goed aanvullen, werken met een kritische blik aan projecten om voor elke klant telkens weer het onderste uit de kan te halen.

Jouw werkgebied

Veel flexibiliteit, met afwisselende werkplekken. De mogelijkheid om te telewerken, maar ook een mooie werkplek op het kantoor in Eindhoven.

Collega's aan het woord!

“Niemand is bang om hulp te vragen. Dat is minder vanzelfsprekend dan het klinkt. En als een junior adviseur een geweldig idee heeft aangeleverd, dan zetten we dat tegenover de collega’s altijd in de verf. We doen hier intern niet aan politiek of aan ellebogenwerk, integendeel we maken elkaar sterker. We hebben echt een cultuur van delen: van plannen en strategieën en tijdslijnen tot complimentjes en schouderklopjes.”

Ann - Senior Communicatieadviseur

“De rode draad in al onze projecten is dat we de mens centraal zetten. Complexe maatschappelijke projecten hebben onvermijdelijk een impact op mensen. Je mag nooit vergeten dat mensen emotioneel verbonden zijn met de omgeving waarin ze wonen, werken en leven. Het is onze opdracht om die mensen op de voorgrond te plaatsen. Door naar hen te luisteren, door met hen te praten, door hen proberen te begrijpen. Door verbinding te zoeken."

Maurane - Projectleider

"Als senior, zelfs met je diepgaande expertise, blijft heruitvinden de sleutel tot succes. Of het nu intern of extern is, functioneel of persoonlijk, blijven evolueren is de weg naar blijvende groei."

Jan - Coördinator team opleidingen

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Iris Douwes voor meer informatie.

Contact

Iris Douwes

Online Marketeer / Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer