fbpx

Accountmanager Beton- en Staalinspecties

SFA-Testsystemen

De functie

Algemene bedrijfsgegevens

3 vestigingen
11 - 50 werknemers

Het is een erg leuke en veelzijdige baan waar geen dag hetzelfde is!

Als Accountmanager Beton- en Staalinspecties bij SFA-Testsystemen ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van beton- en staalinspecties in Nederland en Vlaanderen. Je onderhoudt het huidige klantenbestand en bouwt deze verder uit. Je presenteert de diensten van SFA-Testsystemen bij (potentiële) klanten. Samen met het team werk je aan de doelstellingen om de omzet en het klantenbestand van SFA-Testsystemen te vergroten. 

SFA-Testsystemen is een erkend internationaal dienstverlenend, advies- en inspectiebureau. Het bureau is gespecialiseerd in het projectmatig ondersteunen van opdrachtgevers in de techniek. Het kantoor is gevestigd in Eindhoven. 

Heb jij affiniteit met beton en staal? Ben jij op zoek naar een baan waarin je verschillende werkzaamheden verricht waarin je jouw eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt? Lees dan snel verder! 

Dit vind jij leuk

 • Als Accountmanager Beton- en Staalinspecties ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en het uitbreiden van het klantenbestand in Nederland en Vlaanderen. 
 • Je richt je op de verkoop van beton- en staalinspecties bij onder andere de industrie, overheden, afvalverwerkingsbedrijven en havenbedrijven. 
 • Daarnaast ondersteun je opdrachtgevers daar waar gewenst in het opvolgen van de acties die uit de inspecties volgen. Je ontzorgt de klant en je ziet het als een uitdaging om hier een commercieel voordeel uit te halen. 
 • Binnen het huidige klantenbestand presenteer je de dienst beton- en staalinspectie van SFA-Testsystemen. 
 • Daarnaast breid je het klantenbestand verder uit bij potentiële klanten en bouw je een eigen portfolio op. 
 • Je denkt samen met de klant mee in de oplossingen die jij ze kan bieden. 
 • Samen met jouw collega’s stel je doelstellingen op waarbij de focus ligt op het vergroten van de omzet en het klantenbestand van SFA-Testsystemen. 
 • Jij ziet kansen in de markt en je krijgt de ruimte om hier indien nodig op in te spelen. 
 • Administratie verwerk je in het CRM-systeem. Dit doe je thuis of vanuit het kantoor in Eindhoven. 
 • Je rapporteert aan de Managing Director. 

Een greep uit jouw werkweek

Week 41

Maandag
Bezoek aan klanten
Voorbereiden offertes
Lunch
Klantcontact
Mails beantwoorden
Dinsdag
Commercieel overleg
Projectoverleg
Lunch
Klantacquisitie
Bijwerken CRM
Woensdag
Voorbereiden afspraken
Bezoek aan klanten
Lunch
Voorbereiden en controleren offertes
Klantcontact
Donderdag
Inlezen materie en marktontwikkelingen
Mails beantwoorden
Lunch
Klantacquisitie
Teamsafspraak bespreking project met collega's
Vrijdag
Bezoek aan klanten
Lunch
Bijwerken email
Voorbereiden en controleren offertes
Vrijdagmiddag borrel

Hierin herken jij jezelf

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. 
 • Bij voorkeur heb je een opleiding afgerond in een commerciële, technische of bedrijfskundige richting.
 • Kennis van civiele-, bouw-, en/of betontechniek is een pré. 
 • Je hebt goede computervaardigheden, Microsoft Office heeft voor jou geen geheimen. 
 • Je beheert de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Je bent woonachtig in Nederland of Vlaanderen.
 • Je bent commercieel en je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden. 
 • Je bent ondernemend, enthousiast en je doet graag een extra stap voor jouw klanten.
 • Daarnaast ben je zelfstandig, proactief en hands-on. 
 • Tot slot ben je een echte teamplayer, samen met jouw team wil je het beste resultaat behalen. 

Over SFA-Testsystemen

SFA-Testsystemen is een erkend internationaal dienstverlenend, advies- en inspectiebureau. SFA-Testsystemen is gespecialiseerd in het projectmatig ondersteunen van opdrachtgevers in de techniek. Opdrachtgevers zijn onder andere bedrijven in de (petro)-chemische industrie en voedingsmiddelenindustrie, oliemaatschappijen, overheden, defensie, recycling en afvalverwerking.

Met circa 25 collega’s vormt het team van SFA-Testsystemen een fijne club mensen waar ze op een informele manier met elkaar omgaan en waar iedereen bereid is om elkaar te helpen. Kenmerkend zijn de korte communicatielijnen en is het management toegankelijk voor al jouw vragen en opmerkingen. Ideeën zijn altijd welkom. Er wordt hard gewerkt maar er is ook altijd ruimte voor een praatje.

Logo SFA-Testsystemen

Jouw werkgebied

Als Accountmanager Beton- en Staalinspecties bij SFA-Testsystemen ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van beton- en staalinspecties in Nederland en Vlaanderen.

Collega's aan het woord!

Bij SFA-Testsystemen ga ik elke dag met plezier naar het werk! De dagen vliegen voorbij! We hebben een groep fijne collega's waar informeel met elkaar om wordt gegaan. Er wordt hard gewerkt maar er is altijd ruimte voor een grapje! Bij SFA krijg je de verantwoordelijkheid en voel je het vertrouwen om je werk op een goede manier te kunnen uitvoeren. Innovatieve ideeën worden zeer gewaardeerd en vanwege de korte lijnen kan daar ook snel invulling aan worden gegeven. Ik werk niet voor niets al 10 jaar bij SFA!

Bart van den Boomen

Als werknemer wil je graag werken in een fijne werkomgeving en bij een werkgever die je waardeert. Waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. Dat geluk heb ik gevonden. SFA-Testsystemen is een informeel bedrijf met een professionele aanpak en visie. Waar nieuwe ideeën ook echt worden opgepakt en waar wordt geïnvesteerd in de toekomst, zowel zakelijk als persoonlijk! Ik maak deel uit van een hecht team van leuke en gezellige collega’s waardoor ik me hier thuis voel. We werken efficiënt samen, maar wel met ieder eigen verantwoordelijkheden. Door het vertrouwen en de steun vanuit de directie komt elke collega tot zijn recht! Dat maakt het werken hier niet alleen leuk en uitdagend, maar ook nog eens productief. Ik ga dan ook iedere dag met plezier naar mijn werk en dat is van onschatbare waarde voor mij. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik dat hier heb gevonden.

Bert Derks

Bij SFA wordt hard gewerkt, de lat ligt hoog maar er heerst een fijne, informele en gezellige sfeer. Er is ruimte voor een flauwe grap op zijn tijd en collega’s zijn heel betrokken onder elkaar. De lijntjes zijn kort waardoor je elkaar leert kennen en iedereen is bereid om elkaar te helpen. Er is ruimte voor ontwikkeling, zowel persoonlijk als op werkgebied. Er wordt naar je geluisterd en gekeken welke ontwikkelingen het beste passen. Door onder andere de informele sfeer, betrokkenheid, collegialiteit en de gezelligheid maakt het dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Kim Muller

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Anouk Hettinga voor meer informatie.

Contact

Anouk Hettinga

Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer