fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Senior Werkvoorbereider

Bouwgroep Schrijver

De functie

Puttershoek (Route)
32 uur - 36 uur, 36 uur - 40 uur
€ tussen € 3.750,- tot € 5.000,- bruto per maand

Algemene bedrijfsgegevens

‘s-Gravenpolder
4 vestigingen
150 medewerkers

Ben jij die technisch, sterke teamspeler?

Als werkvoorbereider heb je een veelzijdige functie en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen, bewaken en bijsturen van projecten. Je vindt het belangrijk om het bouwproces continu zo efficiënt mogelijk in te richten en aan te sturen, zodat iedereen de juiste materialen en planning heeft. Je werkt samen met verschillende projectleiders, uitvoerders en onderaannemers.

Samen met je projectteam zorg jij ervoor dat elk bouwproject een succes wordt! 

Dit vind jij leuk

 • Uitdagende projecten binnen een dynamische organisatie
 • Uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Telefoon en auto van de zaak
 • Een informele sfeer en enthousiaste collega’s

Hierin herken jij jezelf

 • Een afgeronde Bouwkunde opleiding
 • Relevante werkervaring als Werkvoorbereider is een pré
 • Representatieve uitstraling
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
 • Resultaatgericht en oog voor detail

Over Bouwgroep Schrijver

Elke vestiging binnen onze bouwgroep kent een rijke historie. Bouwbedrijf Schrijver in ’s-Gravenpolder is opgericht in 1950, Bouwbedrijf Krijger in Poortvliet zelfs al in 1726, Jongekrijg+Maasbouw werd in 1920 opgericht in Puttershoek en Bouwbedrijf de Bruijne in Terneuzen is opgericht in 1931.

Als familiebedrijf werken wij met korte lijnen. Met aandacht voor elkaar, voor onze opdrachtgevers en bouwpartners. Aandacht voor elkaar, omdat we samen sterk zijn. Aandacht voor onze opdrachtgevers en bouwpartners, omdat we geloven in echt samenwerken. Elk project heeft zijn specifieke aanpak nodig. Wij stellen per project een projectteam samen. Deze teams zijn gevormd op basis van de nodige expertise en ervaring. Inderdaad, samen sterk.

Jouw werkgebied

Bouwgroep Schrijver is als middelgrote bouwonderneming actief in Zuidwest Nederland. We werken vanuit 4 vestigingen: ’s-Gravenpolder, Poortvliet, Puttershoek en Terneuzen. We zijn een veelzijdige partner op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. In onze aanpak combineren we het beste van twee werelden: een moderne manier van bouwen zonder de ambachtelijke en duurzame kwaliteiten uit het oog te verliezen. We leren van ervaring en bouwen daarbij door op opgedane kennis.

Bouwgroep Schrijver is een familiebedrijf met korte lijnen. Onze mensen werken met plezier samen aan projecten waar we allemaal trots op zijn!

Collega's aan het woord!

Onze mensen werken met plezier samen aan projecten waar we allemaal trots op zijn!

Landré Schrijver

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Corinne Meinster voor meer informatie. Wij maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek.

Contact

Corinne Meinster

Matchbouwer

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop


  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.