fbpx

Recruiter / Recruitment Consultant

Bouwselect B.V.

De functie

Regio Noord-Holland
32 uur - 36 uur, 36 uur - 40 uur
€ 2500-4000

Algemene bedrijfsgegevens

Groningen
5
40

‘Bouwselect: jouw kruiwagen naar succes‘

Wordt dit jouw nieuwe werkomgeving?
Bouwselect is hét uitzend- en detacheringsbureau in de bouw. Al bijna 20 jaar zetten wij alles op alles voor de beste match. Om precies die kandidaat op te sporen die een opdrachtgever zoekt. En exact die baan of opdracht te vinden die de kandidaat op het lijf is geschreven. Wij zijn landelijk actief met vestigingen in Groningen (hoofdkantoor) Leeuwarden, Apeldoorn, Amsterdam en onze laatste aanwinst; Rotterdam heeft Bouwselect een landelijke dekking. Voor onze vestiging in Diemen, zijn wij op zoek naar een consultant die open staat voor een gave uitdaging! Een gedreven kandidaat zonder ervaring tot een ervaren recruiter / recruitment consultant is de range waarin wij zoeken.

Wij zijn de werkgever die jouw ontwikkeling voorop stelt en samen met jou bouwt aan je carrière.

Dit vind jij leuk

Arbeidsbemiddeling is bij uitstek mensenwerk. Als consultant bouw je aan een eigen netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Je bent bezig om de markt te leren kennen, zodat je weet wat er speelt en waar de kansen liggen. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van een eigen netwerk in de regio Noord-Holland, Almere en Utrecht, werkend vanuit de vestiging Diemen. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces. Van het werven, selecteren en het plaatsen van kandidaten tot het opbouwen en onderhouden van relaties met opdrachtgevers. Wij dagen je uit om alle creatieve moderne wervingskanalen en strategieën te gebruiken en is het van belang dat je op de hoogte blijft van de laatste trends rondom arbeidsmarktcommunicatie. Bouwselect is zeer dynamisch en je zal veel moeten schakelen. Je bent in gesprek met bestaande opdrachtgevers en je zet ook al je commerciële voelsprieten aan om nieuwe opdrachtgevers aan je te binden. Je benadert jouw markt proactief. Tegelijkertijd voer je ook de gesprekken met kandidaten om de perfecte match te kunnen maken. Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je veel aan het bellen en de andere ben je veel op pad in de auto. En de volgende dag ben je weer druk met wat intakegesprekken en een beetje administratie.

Hierin herken jij jezelf

 • Je hebt een Mbo+/Hbo studie afgerond;
 • Je bent ondernemend en commercieel ingesteld en je wilt graag scoren;
 • Je wilt je graag blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf en anderen halen;
 • Met oprechtheid weet jij mensen om je heen voor je te winnen;
 • Vanzelfsprekend heb je een oprechte interesse in mensen.
 • Mogelijkheid om mee te denken en initiatieven te nemen o.g.v. marketingcampagnes en bedrijfsoptimalisatie.

Over Bouwselect B.V.

Bouwselect is hét uitzend- en detacheringsbureau in de bouw. Al bijna 20 jaar zetten wij alles op alles voor de beste match. Om precies die kandidaat op te sporen die een opdrachtgever zoekt. En exact die baan of opdracht te vinden die jou op het lijf is geschreven. Of je nu een ervaren professional bent of een ambitieuze starter. Hoog opgeleid of sterk geworden door ervaring.

Logo Bouwselect B.V.

Jouw werkgebied

Je komt te werken vanuit ons gezellige kantoor in Diemen. Onlangs is het kantoor uitgebreid met een extra verdieping, zodat er voldoende ruimte is voor onze verdere groei.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Fatih Sener voor meer informatie.

Contact

Fatih Sener

Medior Consultant

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer