fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Rayonmanager Bouw

Ubbink

De functie

Utrecht en Gelderland
36 uur - 40 uur, 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Doesburg
Het hoofdkantoor in Doesburg
100 - 500

Ben jij de schakel tussen bouw, installatie en groothandels?

Als Rayonmanager Bouw bij Ubbink ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van relaties. Jij focust jezelf op relatiebeheer en acquisitie. Je klantportefeuille bestaat onder andere uit woningbouwverenigingen, groothandels en aannemers. Jouw rayon bestaat uit de provincies Utrecht en Gelderland. De Nederlandse bouw- en installatiemarkt maakt een transitie door. Hierbij maken adviezen, concepten en nieuwe oplossingen het verschil. Ubbink is een toonaangevende en verbindende factor in deze markt. 

Om het verschil in de markt te kunnen blijven maken is Ubbink op zoek naar een Rayonmanager die het team komt versterken. Ben jij een echte teamplayer die mee wil werken aan de ontwikkelingen in de markt? Lees dan snel verder! 

Dit vind jij leuk

 • Als Rayonmanager Bouw bij Ubbink ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties. Je klantportefeuille bestaat onder andere uit woningbouwverenigingen, groothandels en de aannemerij.
 • Daarnaast bouw je het klantenbestand verder uit door middel van acquisitie.
 • Je zorgt voor een groeiende afzet van de Ubbink Systemen.
 • Ook ben je dagelijks bezig met het voeren van verkoopgesprekken, opvolgen van projecten en het geven van producttrainingen. 
 • Je bent actief bezig met het opstellen en uitvoeren van verkoopplannen, welke gebaseerd zijn op concrete doelstellingen.
 • Je denkt mee met de ontwikkelingen in de markt en speelt hierop in.
 • Tot slot rapporteer je aan de Sales Manager Bouw. 

Hierin herken jij jezelf

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een commerciële en/of bouwtechnische richting.
 • Tevens heb je affiniteit met techniek en je hebt enkele jaren ervaring in de bouw en/of installatiesector.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.
 • Ook ben je in Midden-Nederland woonachtig, bij voorkeur in de provincie Gelderland of Utrecht.
 • Je bent zelfstandig, planmatig en resultaatgericht.
 • Daarnaast ben je nauw betrokken bij het bedrijf, de markt en je collega’s.
 • Je bent klantgericht en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
 • Tot slot ben je een echte teamplayer. 

Over Ubbink

Ubbink ontwikkelt oplossingen voor energie-efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Ubbink zoekt continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Een woning moet duurzaam, veilig en gezond zijn. Of in vaktermen: goed geventileerd, geïsoleerd en luchtdicht. Maar, hoe bereik je dat als buiten en binnen met elkaar in contact staan? Als je opgewekte energie en verse lucht aanvoert, vervuilde lucht en rookgassen afvoert én de isolatiewaarden wilt behouden? Op het snijvlak van installatie en bouw is Ubbink dé partner voor de professionals in de bouw. Het leveringsprogramma omvat slimme innovatieve oplossingen, toegespitst op de eisen van deze tijd. Onderverdeeld in drie duidelijke thema’s: energie, ventilatie en bouw.

Ubbink is onderdeel van de Ubbink Centrotherm Group welke vestigingen heeft in 8 landen in Europa, China en de Verenigde Staten en onderdeel is van Centrotec SE.

Logo Ubbink

Jouw werkgebied

Je werkgebied bedraagt de provincies Utrecht en Gelderland. 

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Anouk Hettinga voor meer informatie.

Contact

Anouk Hettinga

Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop


  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer