fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Projectonwikkelaar

Van Stiphout ontwikkeling

De functie

Algemene bedrijfsgegevens

Sint -Oedenrode
Hoofdkantoor in Sint-Oedenrode
60 medewerkers

Ben jij de projectontwikkelaar voor Van Stiphout?

En heb jij  bouwtechnische kennis? Om de verdere groei van Van Stiphout Projectontwikkeling te realiseren, zoeken wij een gedreven projectontwikkelaar. Je kan direct aan de slag met prachtige projecten en acquisities in onze portefeuille en werkt daarbij nauw samen met je collega-projectontwikkelaar en ontwikkelingsmanager.

Dit vind jij leuk

 • Na de ontwerpfase geef je sturing aan de toegewezen woningbouwprojecten, bewaak je de procesgang en het (bouw)budget, waarbij je continu kijkt naar verbeterkansen. Je toetst en controleert de ontwerpen en rapporten aan wettelijke bepalingen en bouwregelgeving. Als zelfstandig ontwikkelaar ben je de spil in je eigen project. Jouw doel: een maakbaar ontwerp met behoud van de kwaliteit en uitstraling.
 • Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking van projecten binnen de afgesproken financiële kaders en zorgt voor een realistische planning.
 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van alle betrokken partijen. Zo ondersteun je bij contractvorming met adviseurs, begeleid je de wijziging van bestemmingsplannen, zorg je voor tijdige verlening van de omgevingsvergunning en controleer je tekeningen van onder anderen de architect, constructeur en installateur. Begeleiding van de makelaars bij het verkoopproces is een belangrijke taak voor je. Ook regel je een goede overdracht naar het bouwbedrijf.
 • Samen met onze marketingafdeling zorg je voor de voorbereiding en uitvoering van alle verkoopdocumenten en het verkoopproces.

Hierin herken jij jezelf

 • Je hebt technische en/ of bouwkundige kennis binnen de vastgoedsector op HBO-niveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid, bent creatief, proactief, gestructureerd, resultaatgericht, commercieel en denkt in oplossingen
 • Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden om mensen te motiveren en procesbewuste samenwerking te stimuleren
 • Je hebt een zelfstandig werk- en denkniveau
 • Je bent in staat om meerdere taken en plannen tegelijkertijd uit te voeren, houdt overzicht en kan prioriteiten stellen
 • Samenwerken is één van jouw kerncompetenties

Over Van Stiphout ontwikkeling

De eerste steen voor Van Stiphout Projectontwikkeling hebben we ruim 25 jaar geleden gelegd. We brengen grond, middelen en gebruiker bij elkaar om mooie, duurzame bouwprojecten op te leveren, die bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen op de woningmarkt. Dat doen wij in samenwerking met gemeenten, woningbouwcorporaties, stedenbouwkundigen, architecten en buurtbewoners. We leggen onze focus op het midden en zuiden van Nederland. Onze visie op ontwikkelen garandeert veelzijdigheid, kwaliteit en flexibiliteit. Van Stiphout Projectontwikkeling werkt nauw samen met Bouwbedrijf Van Stiphout, wat zorgt voor korte lijnen en een informele samenwerking.

Jouw werkplek

Jouw werkgebied

Focus ligt op het midden en zuiden van Nederland

Vragen over deze vacature?

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met ontwikkelingsmanager Robbert Bosje, tel. 0413-47 34 88.

Bertine de Gouw

Manager HR

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer