fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Projectleider

Geelhoed Betonwapening

De functie

Algemene bedrijfsgegevens

Colijnsplaat
1
50

Jij bent de spil tussen kantoor en de bouwplaats!

Als projectleider ben je de operationele kartrekker van Geelhoed op projecten buiten. Een functie waarin je jouw jarenlange kennis en ervaring in het vlechten en kracht om projecten en mensen aan te kunnen sturen kan combineren. Veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid, zowel op kantoor als buiten. Jij draagt de zorg voor de projecten, de planning, contacten met uitzendbureaus, contact met de bouwplaats en verzekerd iedere dag dat de projecten soepel kunnen draaien. Je bent de spil tussen kantoor en de bouwplaats en vormt een hecht team met de calculator.

Dit vind jij leuk

Wegens het aankomend pensioen van een aantal kernfuncties, waaronder de projectleider, is er ruimte voor opvolging van deze functies. Deze toekomstige ontwikkeling is dus een mooie uitdaging, onder andere voor jou. In deze functie is het belangrijk dat je veel kennis en ervaring hebt opgedaan in het vlechten.

Ben jij graag de kartrekker op projecten binnen de betonwapening? Dan hebben wij de functie voor jou waar je jouw kennis en ervaring in het vlechten en de kracht om projecten en mensen aan te sturen kan combineren. Jij draagt de zorg voor de projecten qua planning, de contacten met alle stakeholders en de aansturing op de bouwplaats. Uiteraard in goede samenwerking met de calculator en de directie.

Hierin herken jij jezelf

 • Ervaring in de bouwsector, kennis van wapeningsstaal is een belangrijke vereiste.
  Voorbeeldfuncties zijn uitvoerder, voorman of projectleider.
 • Leiderschap, je hebt het van nature in je om mensen te faciliteren en begeleiden in hun werk en zorgt ervoor dat het team verbonden blijft.
 • Fanatiek, je ziet kansen en mogelijkheden en hebt het vermogen dit om te zetten tot actie en anderen mee te nemen. Je gaat door totdat het is gelukt en laat je niet gek maken.
 • Technisch inzicht, waarmee je vindingrijk bent en altijd denkt in oplossingen, efficiënt werkt en streeft naar de hoogste kwaliteit.
 • Samen kunnen werken, maar ook alleen. Je draagt zelf een grote verantwoordelijkheid maar doet alles voor het soepel laten verlopen van het gezamenlijke werk.
 • Een lerende houding, waarbij je open staat voor feedback, werkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en open staat voor nieuwe ideeën en oplossingen.

Over Geelhoed Betonwapening

Daadkracht, ontzorging en kwaliteit. Daar staan we voor.

Geelhoed Betonwapening is een echte specialist binnen de betonwereld. Geelhoed levert al een halve eeuw uitsluitend kwaliteit en heeft ervaring met zeer gevarieerde betonwapeningsprojecten. Mede door onze ervaring kunnen wij vakkundig advies geven in elke situatie en voor de complexere vraagstukken. Wij zijn specialist in maatwerk en waarborgen de ‘Hollandse kwaliteit’, eveneens door altijd te voldoen aan alle eisen en normen. Wij bezitten het KOMO- en Vca-certificaat.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers
Bij Geelhoed staat de ontzorging van onze opdrachtgevers voorop. Wij stellen ons altijd flexibel op en gaan altijd probleemoplossend te werk. Wij kunnen dat doen, omdat wij alles in eigen huis hebben. Geelhoed heeft een eigen wapeningscentrale én een eigen werkvoorbereiding. Dit betekent dat wij het totale productieproces optimaal kunnen laten verlopen.

Innovatie in de praktijk
Innovatie in combinatie met daadkracht: dat heeft Geelhoed gebracht tot waar we nu staan. Wij denken altijd vooruit en gebruiken altijd de nieuwste technieken. Wij waren bijvoorbeeld één van de eerste bedrijven die met rolmatten en prefabelementen werkten. Wij kijken niet toe, maar denken vooruit!

Lange termijn samenwerkingen op basis van menswaardige en wendbare bouw
Bij Geelhoed geloven in we in intensieve en lange termijn samenwerkingen. Wie met ons samenwerkt merkt het al snel: Geelhoed is altijd een betrouwbare en enthousiaste partner! Wij doen niets lievers dan het bedenken en realiseren van de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers op basis van Vertrouwen, Veiligheid, Vrijheid en Verantwoordelijkheid. Om dat te kunnen blijven doen investeren wij altijd in onze medewerkers: ons belangrijkste kapitaal. Onze medewerkers bieden wij volop de ruimte om te participeren binnen de bedrijfsvoering en bieden wij meerdere opleidingsmogelijkheden aan.

Jouw werkgebied

Met projecten door heel Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant, heb jij een groot werkgebied. Je bent in deze rol dus ook regelmatig op locatie om je projecten te bezoeken.

Collega's aan het woord!

Wij gaan altijd mee met de tijd, om op deze manier de beste te blijven binnen ons vak!

Leendert Geelhoed

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Corinne Meinster voor meer informatie.

Contact

Corinne Meinster

Matchbouwer

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop


  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.