fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Projectleider

Enssieg Groep

De functie

Algemene bedrijfsgegevens

Tilburg
Hoofdkantoor in Tilburg
11-50 medewerkers

Jij bent van A tot Z betrokken bij projecten in Nederland

Als Projectleider bij Enssieg Groep ben jij van A tot Z betrokken bij projecten in Nederland. Deze projecten bestaan uit vloerafwerkingen, betonreparaties en traprenovaties. Jij bent verantwoordelijk voor het uitbrengen van een passend advies, calculatie, offertes, inkoop, werkvoorbereiding en je zorgt voor een succesvolle uitvoering en oplevering van de projecten. Daarnaast houd jij je bezig met de verkoop, zo zorg je voor nieuwe klanten en onderhoud je het contact met bestaande klanten.

Neem jij graag de leiding over een project en ben je ook commercieel ingesteld? Lees dan snel verder!

Dit vind jij leuk

 • Als Projectleider bij Enssieg Groep ben jij verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering en oplevering van projecten.
 • Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever stel jij een advies op en maakt vervolgens calculaties en offertes.
 • Voor aanvang van een project stel je een plan op die je samen met de Uitvoerder verder uitwerkt.
 • Je stuurt de applicatieteams aan en op locatie werk je nauw samen met de Uitvoerder en heb je nauw contact met de opdrachtgever.
 • Tijdens het project ben je op locatie aanwezig en je stuurt bij waar nodig. Daarnaast zorg je voor een correcte klachtenafhandeling.
 • Naast de begeleiding van projecten ben je ook verantwoordelijk voor de verkoop.
 • Je onderhoudt het huidige klantenbestand en je bouwt relaties op met nieuwe klanten. Jouw klanten bestaan met name uit de logistiek en maak-industrie.
 • In deze functie werk je deels op locatie en deels op het kantoor in Tilburg.
 • Tot slot rapporteer je aan de Directeur.

Hierin herken jij jezelf

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ook heb je kennis van de afbouwbranche. Bij voorkeur heb je ervaring met de applicatie van vloerafwerking en betonherstel.
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift.
 • Tot slot woon je op reisafstand van de locatie in Tilburg.
 • Je bent sterk in het aansturen van een team en je kan goed plannen.
 • Ook ben je representatief en je staat stevig in je schoenen.
 • Je hebt interesse in vloerafwerking, betonherstel en renovatie.
 • Tot slot ben je commercieel gedreven en technisch ingesteld.

Over Enssieg Groep

Enssieg is een zelfstandige onderneming die de activiteiten op het gebied van industriële en designgietvloeren, bouwchemische werkzaamheden, beton-werkzaamheden en trapbekleding combineert. Enssieg is actief in Nederland en in België. Door een integrale aanpak en hoge kwaliteit van de uitvoering bieden ze toegevoegde waarde aan hun klanten. Enssieg heeft haar focus op het realiseren van integrale, specialistische projecten zonder of met beperkte down-time voor de klant. Enssieg bedient grote klanten als bedrijven, overheden en consumenten.

Logo Enssieg Groep

Jouw werkgebied

In deze functie werk je deels op locatie en deels op het kantoor in Tilburg.

Collega's aan het woord!

Hallo, ik ben Tim Spapens uit Tilburg en al zo’n 8 jaar werkzaam bij de Enssieg Groep. Ik ben gestart in een verkopende functie, maar inmiddels ben ik als Commercieel Projectleider naast de verkoop, ook van A tot Z verantwoordelijk voor de regie op de uitvoering van projecten. En dat zijn steeds meer projecten, en steeds grotere. Een supertoffe baan, met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde en elk jaar zien we groei. Dat biedt ook voor de toekomst genoeg mogelijkheden en uitdagingen!

Tim Spapens – Commercieel Projectleider

Als Operationeel Manager ben ik inmiddels ongeveer 2,5 jaar werkzaam bij de Enssieg Groep. In die tijd is het bedrijf flink door ontwikkeld, met daarbij een flinke groei in personeelsbestand en orderportefeuille. Ook voor de toekomst zien we nog vele mogelijkheden en daarom zijn we altijd op zoek naar gedreven en gemotiveerde mensen, om met ons door te groeien.

Maik van der Wou – Operationeel Manager

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Anouk Hettinga voor meer informatie.

Contact

Anouk Hettinga

Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer