fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Planner / administratief medewerker montage

Finstral

De functie

Algemene bedrijfsgegevens

Apeldoorn
2
30

Succes valt of staat met een goede montageplanning

Wij zoeken

Een montage planner / administratief medewerker die door ervaring / affiniteit met de bouw onze organisatie verbeteren kan en onze projecten brengt. Een hands-on mentaliteit, een pragmatische instelling en een klantgerichte houding. Minimaal een afgeronde bouwkundige MBO opleiding is een vereiste. Ervaring in de aannemerij, ook met kozijnen is een pré. Iemand die organizeren en plannen en begeleiden van interne en externe klanten met een servicegerichte instelling doet.

Dit vind jij leuk

aken en verantwoordelijkheden

Aanspreekpunt voor de verkoop en binnendienst vwb technische details en montagezaken.
Het voorbereiden van projecten qua planning.
Voortgangsbewaking van projecten.
Plannen en uitbesteden van montageopdrachten.
Relaties onderhouden met montagebedrijven.
De zorg voor een volledige, juiste en tijdige doorstroming van alle administratieve bescheiden naar diverse betrokken partijen, zowel interne als externe.
Voorkomende servicewerkzaamheden plannen

Hierin herken jij jezelf

Secuur
Gedreven
Planmatig
Stressbestendig
Flexibel
Oplossend vermogen

Over Finstral

Wie zijn wij?

Finstral BV te Apeldoorn behoort tot de Finstral Groep. Finstral ontwikkeld en ontwikkeld sinds 1970 kunststof en aluminium, deuren en serres. Met 14 productielocaties, meer dan 1400 medewerkers en een productie van meer dan 800.000 kozijnen per jaar behoort Finstral tot de Europese markleiders in haar segment. Een A-merk in de kozijnenbranche.

Bent u op zoek naar een interessante baan, waarin u zichzelf wilt ontwikkelen, leergierig en heeft u plezier aan klanten te begeleiden?

Logo Finstral

Jouw werkgebied

Apeldoorn

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Jarl van Dam voor meer informatie.

Contact

Patrick de Jonge

Directeur

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop


  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.