fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Monteur Industriële Automatisering

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Algemene bedrijfsgegevens

20
1600

Leeft Techniek In Jou!

Wat doet een Monteur Industriële Automatisering bij Hoppenbrouwers?

Een productielijn die elke dag vele tonnen friet produceert voor een frietfabriek. Of een waterwinningsinstallatie voor een drinkwaterbedrijf die zorgt dat er altijd water uit de kraan komt. Bijzondere projecten! En hoe gaaf is het als jij de productielijnen en installaties hiervoor mag monteren?

Ga je als monteur industriële automatisering (IA) aan de slag bij het cluster Industrie, dan specialiseer jij je in installatiewerkzaamheden voor productiebedrijven. Of ga je aan de slag bij Water & Infra, dan werk je aan projecten voor bijvoorbeeld drinkwater- en afvalwaterbedrijven. Voor welk cluster je ook gaat, afwisseling heb je zeker. Tijdens het ene project werk je aan gloednieuwe installaties. En bij het volgende project sta je voor de uitdaging om een aanpassing te doen aan een bestaande productielijn, terwijl de productieprocessen om je heen zo veel mogelijk door moeten blijven gaan.

Heb jij zin om de IA-projecten van Hoppenbrouwers samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit vind jij leuk

  • Jouw focus ligt op het installeren, bekabelen en aansluiten van (deel)installaties. Bij grote projecten doe je dit samen met collega’s. Bij kleine projecten werk je zelfstandig en voer je eventueel ook testen uit. Je geeft aan je collega’s door welke materialen je nodig hebt.
  • Je ziet toe op je eigen veiligheid en op de kwaliteit van je installaties.
  • Bij sommige projecten heb je contact met klanten. Bij sommige projecten is er een vast aanspreekpunt voor de klant, bijvoorbeeld de uitvoerder of leidinggevend eerste monteur.
  • Bij sommige projecten kan het zijn dat je onderaannemers aanstuurt. Denk aan specialisten in de werktuigbouwkunde of civiele techniek.

Hierin herken jij jezelf

Hier kun je op rekenen bij Hoppenbrouwers

  • Een leaseauto, iPhone en een iPad
  • Vast contract bij indiensttreding
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen

 

“Bij ons staat de medewerker op 1! Zo is jouw persoonlijke groei ook onze groei.”

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Toch werken er meer dan 1600 mensen op onze 20 locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling: het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen we voor je.

Over Hoppenbrouwers Techniek B.V.

De maatschappij staat voor omvangrijke uitdagingen. Klimaatverandering, energietransitie, krapte op de arbeidsmarkt en de snelle groei en omvang van technologische ontwikkelingen. Hoppenbrouwers wil als familiebedrijf hier een belangrijke en waardevolle bijdrage aan leveren. Dit doen we met onze ruim 1600 medewerkers voor duizenden klanten in heel Nederland. Zo weet heel Nederland ons inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinklers, duurzame energie en technisch beheer.

Jouw werkgebied

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek met inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland. Zo is er altijd een vestiging of project bij jou in de buurt waar jij kan werken. 

Onze zelfsturende teams zijn bij ons leidend. Gespecialiseerde disciplines nemen de leiding in het project en brengen de juiste mensen samen voor het beste en efficiëntste team. Het resultaat? Korte lijntjes over het project, efficiënte samenwerkingen en een autonome groei bij Hoppenbrouwers. We stimuleren groei en ondernemerschap bij onze medewerkers. 

Collega's aan het woord!

“Ik werk aan vrij ingewikkelde installaties die een rol spelen in de productieprocessen van bedrijven in de foodindustrie. Hierbij komt veel interessante techniek kijken. En het vraagt ook wat van je creativiteit. Vaak weet ik van tevoren nog niet wat de precieze route is van bijvoorbeeld de ladderbanen en kabelgoten. Samen met mijn monteursteam zorg ik dat de installatie volgens plan verloopt. Met z’n allen gaan we voor resultaat. Als het nodig is, zet iedereen een tandje bij. Dat doen we graag, want je krijgt er ook veel voor terug. Een persoonlijke werkomgeving, waarin alles goed geregeld is.”

Ontdek meer in onze Medewerker aan het Woord video!

Kees (Leidinggevend Eerste Monteur Industriële Automatisering)

Vragen over deze vacature?

Vragen over de baan, de procedure of de markten waarin je kunt werken? We beantwoorden ze graag. Bel of mail naar onze HR afdeling voor meer info.

  • Telefoonnummer: 013 – 511 7214 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur)
  • E-mailadres: Personeelszaken@hoppenbrouwers.nl
HR afdeling

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer