fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Marketing & Communicatie Specialist

AXA

De functie

Veenendaal (Route)
36 uur - 40 uur, 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Veenendaal
Het hoofdkantoor in Veenendaal
10.000 werknemers wereldwijd

Bij AXA vinden we werkplezier en uitdaging belangrijk!

Als Marketing & Communicatie Specialist bij AXA Home-security ben jij samen met je collega’s op de afdeling Business Line verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse marketing en communicatieactiviteiten. Jij bent in deze rol een veelzijdige creatieveling. Je neemt deel aan campagne overleggen welke je vervolgens uitwerkt in content voor social media kanalen of de website. Daarnaast zorg je samen met de sales afdelingen voor het afstemmen van nieuwe brochures en andere verkoopdocumentatie. Hierbij zorg je ervoor dat de merkwaarden van AXA worden gehandhaafd voor zowel de B2B als de B2C klanten. In deze functie kom je te werken op het kantoor in Veenendaal. 

Het team waarin jij komt te werken vertegenwoordigt een goede mix van ervaring en enthousiasme. Iedereen ondersteunt en inspireert elkaar. Daarnaast staat een goede dynamiek en samenwerken voorop! Zie jij jezelf al helemaal terug tussen dit team als Marketing & Communicatie Specialist? Lees dan snel verder! 

Dit vind jij leuk

 • Als Marketing & Communicatie Specialist bij AXA ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het door vertalen van de brand values. Denk hierbij aan content voor de website, social media kanalen en andere online uitingen.
 • Je creëert de content met behulp van Adobe Suite.
 • Ook verzamel je wensen en ideeën vanuit diverse afdelingen welke je omzet in creatieve ideeën.
 • Aan de hand van deze ideeën maak je onder andere POS-materiaal op, zoals brochures, folders/flyers, productsamples, giveaways, relatiegeschenken etc.
 • Je denkt proactief mee over de look-and-feel van de campagnes.
 • Daarnaast help je bij het bedenken en ontwikkelen van branding- en productvideo’s.
 • Tevens bied je ondersteuning bij het organiseren van evenementen.
 • Je stelt briefings op en je onderhoudt het contact met reclamebureaus en andere externe partijen.
 • Je schrijft teksten op een SEO-proof manier.
 • Tot slot rapporteer je aan de Business Line Manager.

Hierin herken jij jezelf

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en heb je bij voorkeur een afgeronde marketing, communicatie of commerciële opleiding.
 • Je bent bekend met Adobe Suite. Je hebt een brede kennis van Photoshop, daarnaast heb je een basiskennis van InDesign en Illustrator.
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen en trends op het gebied van online marketing.
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift.
 • Ook beschik je over een vlotte pen en goede schrijfvaardigheden.
 • Tevens ben je woonachtig in de omgeving van Veenendaal.
 • Je bent gedreven en je hebt affiniteit voor marketing.
 • Ook ben je een echte teamplayer, maar je kan ook goed zelfstandig werken.
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en je bent proactief.
 • Tot slot ben je communicatief sterk en je bent creatief en resultaatgericht. 

Over AXA

AXA Home Security is een van de meest actieve spelers binnen de markt voor hang- en sluitwerk. AXA biedt onder andere beveiliging voor woningen en gebouwen in de vorm van scharnieren, raamhendels, raamsluitingen, deursloten, deurbeslag en toegangscontrolesystemen. Met ontwikkelingsafdelingen in Nederland, Frankrijk en Polen is AXA in staat snel op de vraag van de markt te reageren en slimme oplossingen te ontwikkelen. Met veiligheid en gebruiksgemak van de consument vooropstellen en daarnaast innovatieve oplossingen biedt voor het reduceren van de montagetijd of het toepassen van nieuwe technische ontwikkelingen.

AXA is onderdeel van Allegion groep. Allegion is een internationale pionier in veiligheid en beveiliging. Ze houden de eigendommen van mensen overal ter wereld veilig aan de hand van eenvoudige systemen en geavanceerde technologie.

Logo AXA

Jouw werkgebied

In deze functie kom je te werken op het kantoor in Veenendaal.

Collega's aan het woord!

Bij AXA geloven we dat mensen moeten worden ingezet in hun kracht, met een focus op het ontwikkelen van hun sterke punten. Ik geloof dat de combinatie van uitgedaagd worden op de juiste manier en plezier hebben in je werk samen leiden tot de beste resultaten.

Menno Bouwens

Bij AXA heb ik de ruimte gekregen om te kunnen ontdekken wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik nu echt leuk vind qua werkzaamheden. Hier wordt veel aandacht aan besteed en samen kijken we hoe die kwaliteiten het beste benut kunnen worden en deze verder te ontwikkelen. Zo ben ik er bijvoorbeeld ook achter gekomen dat het belangrijk is dat mijn werk afwisselend is en blijft. Hiervoor biedt AXA mij alle mogelijkheden en vrijheid. Hierdoor blijven mijn werkzaamheden uitdagend en ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Rosanne van Maanen

Werken voor AXA betekent: je steentje bijdragen aan een mooie missie waarbij we samen Nederland veiliger maken. Dit doe je uiteraard geheel op eigen wijze die past bij jouw functie, of dat nu commercieel, marketing, technisch of juist heel iets anders is. Daarbij heb je alle ruimte voor eigen inbreng en ownership, waarmee je niet alleen de standaard zet, maar ook daadwerkelijk binnen én buiten de muren van AXA zichtbaar impact creëert.

Edwin Changoer

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Anouk Hettinga voor meer informatie.

Contact

Anouk Hettinga

Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop


  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer