fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Magazijn / Verkoopmedewerker

Warmteservice

De functie

Uithoorn (Route)
32 uur - 36 uur, 40 uur
€ 2160 - 2540

Algemene bedrijfsgegevens

Amsterdam
74
450

Gewoon perfect geregeld!

Wil jij jezelf ontwikkelen tot verkoopmedewerker, omdat je graag klanten helpt en je ze wilt voorzien van waardevol advies? Vind je het fijn om daarvoor eerst de juiste (technische) kennis op te doen door te beginnen in het magazijn en trainingen te volgen? En lijkt het je leuk om samen te werken in een hecht en gezellig team?

Dan hebben we, bij Warmteservice Uithoorn, een leuke baan voor je als:

Magazijn / Verkoopmedewerker (32 – 40 uur)

Dit vind jij leuk

Als verkoopmedewerker zorg je ervoor dat alles gewoon perfect geregeld is voor de klant. Hiervoor heb je zowel productkennis als ervaring nodig. In deze functie krijg je de ruimte om deze kennis en ervaring op te doen, zodat je (op termijn) kan doorgroeien naar verkoopmedewerker.

Je begint bij ons in het magazijn, waar je dagelijks bezig bent met de verschillende materialen en je in een hoog tempo de benodigde kennis zal opdoen. Naarmate jouw kennis groeit, ga je steeds vaker collega’s ondersteunen, die aan de balie onze klanten helpen. Ook ga je klanten telefonisch en per mail te woord staan en zet je bestellingen voor ze klaar.

Om jouw groei te versnellen, kan je verschillende trainingen en cursussen volgen via o.a. onze eigen “Warmteservice Academie”. Hierin kan je zowel jouw productkennis vergroten als jouw verkoopvaardigheden (door)ontwikkelen.

Zo zorgen we ervoor dat jij uiteindelijk vol vertrouwen de stap kan maken naar de verkoop en onze klanten van achter de balie gaat helpen. Hoe snel dit precies gaat, heb je zelf in de hand!

Samenvattend kan je het volgende verwachten als (aankomend) verkoopmedewerker:

 • Ruimte om te groeien en ontwikkelen;
 • Magazijn werkzaamheden zoals:Geleverde materialen inruimen en inboeken in het systeem;
 • Bestellingen verwerken en klaarzetten voor klanten;
 • Klanten telefonisch of per mail te woord staan;
 • Verkoop collega’s ondersteunen aan de balie;
 • Doorgroeien naar verkoopmedewerker

Hierin herken jij jezelf

Wat verwachten we van jou?
Laten we beginnen met wat je niet nodig hebt: kennis van (installatie)techniek. Uiteraard is het wel belangrijk dat je interesse hebt om hier meer over te leren.

Om uiteindelijk een goede adviseur te worden, kijken we naar het volgende:

 • Leergierig: je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
 • Geduld en doorzettingsvermogen om het volledige assortiment eigen te maken;
 • Commercieel ingesteld en goed kunnen luisteren naar de klant;
 • De Nederlandse taal uitstekend spreken en schrijven.

En verder?

 • Heb je een vmbo of MBO diploma (of hoger);
 • Woon je in Uithoorn of heb je een reistijd van maximaal 25 minuten;
 • Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging:
 • Maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 17:00 uur en (op termijn) zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur.

Over Warmteservice

Warmteservice is een familiebedrijf en heeft 74 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In deze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal, aan voornamelijk zakelijke klanten, waaronder aannemers en installateurs/monteurs, maar ook aan particuliere klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden.

Jouw werkgebied

Door heel Nederland zijn er 74 vestigingen en we groeien nog steeds. In iedere vestiging werkt een klein team, dat zich inzet om alles “gewoon perfect geregeld” te hebben voor klanten, maar ook altijd klaar staat voor elkaar.

De verkoopmedewerkers zorgen ervoor dat alles “gewoon perfect geregeld” is voor klanten. Ze denken mee met de klant, geven advies en verzamelen de spullen uit het magazijn.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Alexander Vermeijden voor meer informatie.

Contact

Alexander Vermeijden

Recruiter

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer