fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Leidinggevend Eerste Installatiemonteur

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Algemene bedrijfsgegevens

20
1600

Leeft Techniek In Jou!

Wat doet een Leidinggevende Eerste Installatiemonteur bij Hoppenbrouwers?

Samen met je collega’s lever je als leidinggevend eerste installatiemonteur werktuigbouwkundige installaties van superkwaliteit af. Daarnaast ontwikkel je jouw leiderschap. Je krijgt al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je mensen aan te sturen op een manier die bij jou past.

Uitdagende werktuigbouwkundige nieuwbouw- en renovatieprojecten vind je bij ons in alle soorten en maten. Zo kun je jouw uitgebreide vakkennis bijvoorbeeld inzetten in ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, theaters, overheidsgebouwen, winkelketens, kantoren en grote distributiecentra. Samen kijken we in welk team jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. En waar je ook komt te werken: jij motiveert je monteurs om de verwachtingen van de klant meer dan waar te maken.

Heb jij zin om de werktuigbouwkundige projecten van Hoppenbrouwers samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Dit vind jij leuk

 • Na een goedgekeurde offerte schakel je met de werkvoorbereider om door te geven welke materialen je nodig hebt. Soms bestel je materialen voor het dagbestek ook zelf. Vervolgens beheer je de materiaalvoorraad.
 • Je stuurt monteurs en onderaannemers aan die het installatiewerk uitvoeren. Dit geeft jou de tijd om zelf alvast een andere taak voor te bereiden, al werk je zelf ook nog regelmatig mee met je collega-monteurs.
 • Voor de klant en bouwpartners ben jij vaak het aanspreekpunt op de bouwlocatie. Bij grotere projecten is dat de uitvoerder, met wie je nauw samenwerkt.
 • Je controleert en test de kwaliteit van de werktuigbouwkundige installaties.
 • Je houdt de uren bij en bewaakt de werkbegroting.
 • Samen met een eventuele uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de lean-planning. Zo zorg jij dat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

Hierin herken jij jezelf

Hier kun je op rekenen bij Hoppenbrouwers

 • Een leaseauto, iPhone en een iPad
 • Vast contract bij indiensttreding
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen

 

“Bij ons staat de medewerker op 1! Zo is jouw persoonlijke groei ook onze groei.”

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer. Toch werken er meer dan 1600 mensen op onze 20 locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling: het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig? Ook dat regelen we voor je.

Over Hoppenbrouwers Techniek B.V.

De maatschappij staat voor omvangrijke uitdagingen. Klimaatverandering, energietransitie, krapte op de arbeidsmarkt en de snelle groei en omvang van technologische ontwikkelingen. Hoppenbrouwers wil als familiebedrijf hier een belangrijke en waardevolle bijdrage aan leveren. Dit doen we met onze ruim 1600 medewerkers voor duizenden klanten in heel Nederland. Zo weet heel Nederland ons inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinklers, duurzame energie en technisch beheer.

Jouw werkgebied

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers Techniek uit tot sterspeler in de techniek met inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland. Zo is er altijd een vestiging of project bij jou in de buurt waar jij kan werken. 

Onze zelfsturende teams zijn bij ons leidend. Gespecialiseerde disciplines nemen de leiding in het project en brengen de juiste mensen samen voor het beste en efficiëntste team. Het resultaat? Korte lijntjes over het project, efficiënte samenwerkingen en een autonome groei bij Hoppenbrouwers. We stimuleren groei en ondernemerschap bij onze medewerkers. 

Collega's aan het woord!

“Hoppenbrouwers heeft goede voorwaarden, bijvoorbeeld als het gaat om reiskostenvergoeding en pensioen. Maar het fijnst vind ik de gemoedelijkheid. Iedere vrijdag gaan we met z’n allen wat drinken. En kom je onderweg een bus met een collega tegen, dan wordt er altijd even gezwaaid. Ook al ken je elkaar niet. Verder vind ik mijn baan heel uitdagend. Ik werk vooral in ziekenhuizen. Die gebouwen zijn 24/7 in gebruik en afdelingen mogen nooit helemaal afgesloten worden. Soms is dat nog wel eens een puzzel. Je wilt natuurlijk dat patiënten zo min mogelijk merken van de werkzaamheden. Mede door de goede samenwerking met de uitvoerder en mijn monteursteam vinden we altijd een oplossing.”

Ontdek meer in onze Medewerker aan het Woord video!

Jeffrey (Leidinggevende Eerste Installatiemonteur)

Vragen over deze vacature?

Vragen over de baan, de procedure of de markten waarin je kunt werken? We beantwoorden ze graag. Bel of mail naar onze HR afdeling voor meer info.

 • Telefoonnummer: 013 – 511 7214 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur)
 • E-mailadres: Personeelszaken@hoppenbrouwers.nl
HR afdeling

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer