fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Leerling elektromonteur

Technisch installatieburo H.C. Doornhein

De functie

Goeree-Overflakkee en omstreken
40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Herkingen
1
12

Zoek jíj mooie innovatieve projecten? Dan zoeken wíj jou!

Wij zoeken jóu: een leerling elektromonteur, die voor ons aan de slag gaat in de woningbouw en in de utiliteitsbouw. Je zult vooral aan het werk zijn in bestaande bouw. Je werkzaamheden voer je samen uit met een installatiemonteur, zijn divers en omvatten zowel elektrische installaties, zonnestroom installaties als camerasystemen. En dikwijls mooie innovatieve projecten! De aanleg van een elektrotechnische installatie vereist accuratesse en vakmanschap, niet in het minst met het oog op de veiligheid van de gebruiker. Met onze jarenlange ervaring en expertise én vele officiële erkenningen zijn bij Technisch installatieburo H.C. Doornhein alle werkzaamheden op dit vakgebied in vertrouwde en dus veilige handen. En daaraan werk jij bij ons mee!

Dit vind jij leuk

 • Jij bent een vakman die ervan geniet om alle uitdagingen op het gebied van elektrotechniek aan te gaan en voor onze klanten tot een goed einde te brengen.
 • Je denkt graag mee in originele oplossingen.
 • Je houdt ervan om als ‘ambassadeur van ons bedrijf’ onze klanten tegemoet te treden.

Hierin herken jij jezelf

 • Je bent een gedreven collega die graag punctueel werk aflevert.
 • Je hebt geen ‘negen-tot-vijf mentaliteit’.
 • Je hebt een geldig rijbewijs B (of bereid zijn deze te halen)
 • Je bent bereid een vakdiploma te behalen

 

Hier kun je op rekenen bij Doornhein installatie techniek

 • Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen
 • Vast contract bij indiensttreding

Over Technisch installatieburo H.C. Doornhein

Technisch installatieburo H.C. Doornhein. Hét adres voor het totale concept (van advies en ontwerp tot installatie, onderhoud en beheer) rond technische installatiesystemen. Technisch installatieburo H.C. Doornhein is zowel regionaal als landelijk een begrip als het om kwaliteit en service gaat op het gebied van technische installatiesystemen. Een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar vakmanschap en ervaring, dat voor vele particuliere én zakelijke opdrachtgevers een vertrouwd adres vormt voor full service dienstverlening.

Topkwaliteit, topservice en persoonlijke aandacht voor de klant zijn kernwaarden waaraan concreet invulling wordt gegeven. De behaalde klanttevredenheidscijfers bij brancheorganisatie Techniek Nederland, met een 10 als gemiddelde score, laten onverbloemd zien dat Technisch installatieburo H.C. Doornhein hierin op eenzame hoogte verkeert. Dagelijks wordt eraan gewerkt dit ook zo te houden!

Technisch installatieburo H.C. Doornhein verzorgt het totale concept rondom technische installatiesystemen en richt zich naast de particuliere markt nadrukkelijk ook op de zakelijke markt. Tot de zakelijke opdrachtgevers behoren onder meer instellingen in de gezondheidszorg, bungalowparken, jachthavens, onderwijsinstellingen, beheerders van bedrijfskantoren, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen.

Met het beschikken over een onderscheidende hoeveelheid officiële erkenningen, op álle gebieden binnen het vak, gaat de vakbekwaamheid van Technisch installatieburo H.C. Doornhein beduidend verder dan certificering alleen.

Logo Technisch installatieburo H.C. Doornhein

Jouw werkgebied

Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Voorne-Putten, Hoeksche Waard

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Henkjan Doornhein voor meer informatie.

Contact

Henkjan Doornhein

Directielid

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop


  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer