fbpx

Junior Technisch Adviseur

CPG Europe

De functie

Algemene bedrijfsgegevens

30 vestigingen in Europa
1.400 werknemers

Deze rol biedt naast een stevige verantwoordelijkheid allerlei ruimte voor ontwikkeling en groei.

Als Junior Technisch Adviseur bij CPG Europe ga je technische adviesrapporten uitwerken op het gebied van luchtdicht bouwen, brandwerende afdichting, vloerafwerking en lijm/kit. Samen met jouw collega Technisch Adviseur vorm je de vraagbaak als het gaat om bouwkundige en technisch gerelateerde vraagstukken. Je onderhoudt contact met uitvoerende partijen en aanvragers van adviezen. Dit doe je vanuit het kantoor in Arkel. Bovendien biedt CPG Europe de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Wil jij werken in een hecht team dat er regelmatig met elkaar op uit gaat? Zoek jij daarnaast een uitdagende werkplek waar jouw ontwikkeling gestimuleerd wordt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Dit vind jij leuk

 • Als Junior Technisch Adviseur ga je technische adviesrapporten uitwerken op het gebied van luchtdicht bouwen, brandwerende afdichting, vloerafwerking en lijm/kit.
 • Hierbij werk je onder begeleiding van een ervaren Technisch Adviseur.
 • Je hebt contact met uitvoerende partijen en aanvragers van adviezen.
 • Ook ben je de vraagbaak als het gaat om bouwkundig en technisch gerelateerde vraagstukken en deel je jouw kennis graag met collega’s.
 • Je ondersteunt de productaanvragen voor nieuwe of gewijzigde artikelen en je zorgt voor de administratieve voorbereiding hiervan.
 • Tot slot werk je nauw samen met diverse afdelingen binnen CPG Benelux en ben je onderdeel van het team Marketing & Technical Management.

Hierin herken jij jezelf

 • Je hebt de mbo-opleiding Bouwkunde afgerond, bent deze aan het volgen of hebt gelijkwaardige kennis opgedaan in de praktijk.
 • Ervaring met het lezen van bouwtekeningen en het herkennen van bouwkundige details is een pré.
 • De wil om product gerelateerde kennis eigen te maken.
 • Je woont op reisafstand van Arkel.
 • Je bent behulpzaam en gaat nauwkeurig te werk.
 • Daarnaast ben je communicatief vaardig en positief ingesteld.
 • Je komt zowel individueel als in teamverband goed tot je recht.
 • Tot slot beschik je over een gezonde dosis humor.

Over CPG Europe

CPG Europe is onderdeel van RPM International Inc, één van ’s werelds grootste fabrikanten van bouwproducten. Met toonaangevende merken als illbruck, Flowcrete, Nullifire, Vandex, TREMCO, Dryvit en Nudura biedt CPG Europe producten en diensten voor voegafdichting, verlijming en isolatie, passieve brandbeveiliging, vloercoatings, dakafdichting en betonbescherming/reparatie. Met dit brede scala aan bouwoplossingen is CPG Europe bij uitstek geschikt voor het oplossen van de complexe uitdagingen waarmee aannemers, architecten, ontwikkelaars en vaklui vandaag de dag worden geconfronteerd.

Logo CPG Europe

Jouw werkgebied

Je werkt vanuit het kantoor in Arkel. Bovendien biedt CPG Europe de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Jelle Brok voor meer informatie.

Contact

Jelle Brok

Senior Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer