fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Junior Accountmanager Zwolle

PPG Industries – Sigma Coatings

De functie

Zwolle (Route)
36 uur - 40 uur, 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Uithoorn
6 vestigingen
1000 - 5000

Heb jij interesse in de verfbranche?

Als Junior Accountmanager bij Sigma Coatings ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van verf en non-verf producten in de regio Zwolle. Hierbij vergroot je de huidige klantenportefeuille en je onderhoudt en bouwt bestaande relaties verder uit. Daarnaast ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten en zie je kansen in de markt voor Sigma Coatings. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit ZZP’ers, kleine schildersbedrijven en kopende relaties.

Sigma Coatings is hét verfmerk voor de professionele schilder en gespecialiseerd in verf en coatings van hoge kwaliteit. Ben jij commercieel ingesteld en zie je het als een uitdaging om de verkoop van Sigma Coatings te vergroten? Lees dan verder of deze vacature bij je past.

Dit vind jij leuk

 • Bij Sigma Coatings ben jij als Junior Accountmanager verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen in de regio Zwolle. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voor 80% uit commercie en voor 20% uit technisch advies geven aan klanten.
 • Hierbij weet je bestaande relaties verder uit te bouwen en nieuwe klanten aan de organisatie te binden.
 • Daarnaast zoek je proactief naar nieuwe klanten en weet je deze te verbinden aan Sigma Coatings.
 • De klantenportefeuille bestaat uit: ZZP’ers, kleine schildersbedrijven en overige kopende relaties in de regio Zwolle.
 • Je werkt samen met je collega’s Vastgoedadviseurs. Samen voorzien jullie de klant van (verf)technische- en kleuradvies.
 • Tevens werk je nauw samen met je collega’s op het Sigma Service Center in Zwolle.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een salesplan en je zorgt ervoor dat de doelstellingen van dit plan worden gerealiseerd.
 • Ook organiseer je relatie evenementen in samenwerking met het Sigma Service Center en je neemt hier aan deel.
 • Bovendien stel je de onderhoudsplanningen op voor de komende jaren en je begeleidt uitgebrachte adviezen in de uitvoeringsfase.
 • Je signaleert marktontwikkelingen en nieuwe kansen in de markt die bijdragen aan het regio salesplan.
 • Tot slot rapporteer je aan de regio Salesmanager.

Hierin herken jij jezelf

 • Je bent een teamplayer, maar ook in staat om zelfstandig te werken.
 • Bovendien ben je communicatief vaardig, sociaal en in staat om klanten aan je te binden.
 • Je toont initiatief, je bent proactief en je hebt een frisse kijk op zaken.
 • Tot slot sta je sterk in je schoenen, je beschikt over overtuigingskracht en je hebt een commerciële instelling.
 • Je komt te werken in een internationale organisatie met verschillende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Binnen Sigma Coatings krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op zowel sales als verftechnisch gebied.
 • Er wordt een intensief inwerkprogramma opgesteld om jou als Junior Accountmanager te laten slagen bij Sigma Coatings.
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 11,5 ATV-dagen, een auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • Tot slot heb je enthousiaste collega’s die je graag verwelkomen in het team! 

Over PPG Industries – Sigma Coatings

PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en producten voor een specifieke markt. Zij werken onder andere met de merken Sigma, Boonstoppel/Histor One en Histor/Rambo. Door haar leiderschap in innovatie, duurzaamheid en kleur, helpt PPG klanten in de industriële-, transport- en consumentengoederensector evenals in de bouw- en aftermarkets, meer oppervlakten te verfraaien dan welk bedrijf dan ook. PPG, opgericht in 1883, heeft haar hoofdkantoor in Pittsburgh en opereert wereldwijd in meer dan 60 landen. De omzet voor 2013 bedroeg USD 15,2 miljard.

Ervaring, innovatie en integriteit – dat is wat PPG tot de ideale coatings partner maakt.

Logo PPG Industries – Sigma Coatings

Jouw werkgebied

Als Junior Accountmanager bij Sigma Coatings ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van verf en non-verf producten in de regio Zwolle.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Manon Trommelen voor meer informatie.

Contact

Manon Trommelen

Senior Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop


  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer