fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Commercieel medewerker binnendienst

Meinselect

Algemene bedrijfsgegevens

Breda
1
5

Met jouw speurneus vind jij duurzame matches in de bouw!

Met jouw speurneus, enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel maak jij duurzame matches waar zowel de kandidaat als de opdrachtgever gelukkig van wordt. In deze dynamische spilfunctie ben je het kloppende hart van de organisatie. Als matchbouwer kom je terecht in een klein, gezellig en betrokken team.

Dit vind jij leuk

Jij bent:

 • Een enthousiaste doener. Jij bent verantwoordelijk voor het searchen naar toppers binnen de bouw en vastgoedsector.
 • Proactief en zelfstandig. 20% van de werkzaamheden en taken staan vast. 80% van de functie geef jij zelf invulling. Jij neemt initiatief, creëert zelf werk en bent verantwoordelijk voor je eigen succes.
 • Empathisch en hebt mensenkennis. Je maakt op persoonlijke wijze contact en weet ze te enthousiasmeren voor een kennismaking.
 • Commercieel ingesteld. Dagelijks speur jij op internet (o.a. LinkedIn en Indeed) naar de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers.
 • Een resultaatgerichte doener. In deze dynamische rol heb je veel persoonlijk contact, doordat je dagelijks in contact bent met opdrachtgevers en kandidaten. Je voert zowel telefonisch als fysieke gesprekken bij ons op kantoor.
 • Secuur, creatief en betrokken. Jij werkt vacatureteksten uit, publiceert deze op diverse websites, houdt het CRM systeem up-to-date en werkt kandidaat profielen uit.

Hierin herken jij jezelf

Jij hebt:

 • Hbo werk en denkniveau;
 • ervaring met recruitment en werving & selectie;
 • affiniteit met bouw en/of vastgoed;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • kennis van Office 365 en ervaring met social media.

Het koppelen van talent aan onze relaties, is iets waar jij energie van krijgt. Weet jij de beste match te maken? En herken jij jezelf in deze competenties? Mensenkennis, commercieel ingesteld, resultaatgerichte doener, secuur, flexibel, stress bestendig, creatief en betrokken. Reageer dan snel!

Over Meinselect

De visie van Meinselect is dat een geslaagde bemiddeling meer is dan een getekend arbeids- of detacheringscontract, maar een proces wat zich vooral vertaalt in een duurzame match en vruchtbare arbeidsrelatie. Voor Meinselect staan de inhoudelijke kwaliteiten en de persoonlijkheid van de professional ten opzichte van het functieprofiel van de klant hierin centraal.

Meinselect organiseert met passie en plezier een duurzame match bij bouwbedrijven, vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars en aanverwante bedrijven. Wij zijn persoonlijk en betrokken bij onze opdrachtgevers én kandidaten. 

Jouw werkgebied

Meinselect is een werving, selectie en detacheringsbureau voor professionals binnen de bouw- en vastgoed op Mbo+ / Hbo en Wo- niveau. Veel van onze mooie, gerenommeerde opdrachtgevers werken al jaren met ons samen. De reden? Wij verkiezen eerlijk advies, persoonlijk contact en een duurzame samenwerking boven een snelle plaatsing.

Wil jij aan de slag binnen een gedreven, professioneel en persoonlijk werving, selectie- en detacheringsbureau? Werk jij het liefst binnen een klein team?

Daarnaast ontvang je uiteraard:

 • een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) en een pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • interne opleidingsmogelijkheden/coaching om aan je skills te bouwen;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27,5 vakantiedag op fulltime jaarbasis die je vrij mag opnemen;
 • een leuke baan voor 4 of 5 dagen in de week. Werktijden en uren in overleg af te stemmen. Onder schooltijd kan dus ook!

Collega's aan het woord!

Werken bij Meinselect geeft mij plezier, voldoening, uitdaging en werkgeluk! Een hecht en gezellig team, uiteenlopende opdrachtgevers, leuke en motiverende gesprekken met kandidaten en voldoende ruimte om zelf werk te creëren. Ik kijk ernaar uit om jou in te werken en samen te kijken hoe we onze krachten kunnen bundelen voor nog meer succes!

Annelot

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Corinne Meinster voor meer informatie.

Contact

Corinne Meinster

Matchbouwer

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop


  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer