fbpx
😔 Functies in de Bouw is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Rayonmanager Noord- en Oost-Nederland

Bolton Adhesives

De functie

Noord- en Oost-Nederland
36 uur - 40 uur, 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Rotterdam
Eén van de vier business units
Meer dan 700 collega’s

Ben jij de commerciële atleet en winnaar?

Als Rayonmanager bij Bolton Adhesives ben jij verantwoordelijk voor het rayon Noord- en Oost-Nederland: in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland en Groningen. Hierbij ligt de focus op de verkoop van het totale professionele assortiment van het merk Griffon. Dit zijn producten en concepten op het gebied van lijmen, afdichten, verbinden en beschermen van vele materialen en ondergronden. Je bent in contact met de professionele groothandel en de eindgebruiker en je weet als geen ander de relatie met de klant te onderhouden. Deze positie bij Bolton Adhesives is vrijgekomen vanwege interne doorgroei van de bestaande Rayonmanager.

Ben je klantgericht en heb je affiniteit met de professionele groothandel en eindgebruiker in de bouw, installatie, sanitair en industrie? Werk jij graag in een internationale en mensgerichte organisatie? Lees dan verder.

Dit vind jij leuk

 • Als Rayonmanager ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Griffon marktpositie bij bestaande en nieuwe klanten.
 • Hierbij onderhoud en versterk je de samenwerking met de bestaande relaties in Noord- en Oost-Nederland.
 • De klantenkring bestaat uit verschillende professionele groothandels in de bouw, ijzerwaren, installatie, sanitair en industrie. Hier heb je goede contacten met verschillende stakeholders.
 • Bij bestaande en nieuwe klanten zie jij kansen in de markt om de samenwerking verder uit te breiden of een nieuwe samenwerking aan te gaan.
 • Daarnaast ben jij betrokken bij verschillende (bouw)projecten en je bent regelmatig in contact met eindgebruikers.
 • Als echte ambassadeur en aanspreekpunt in de regio Noord- en Oost-Nederland, zorg jij ervoor dat de klant jou weet te vinden.
 • Je spart regelmatig over kansen en andere belangrijke onderwerpen voor het merk Griffon met je sales-, marketing- en technische collega’s.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van je eigen agenda en het bijhouden van je administratie in het CRM-systeem.
 • Tot slot rapporteer je aan de Sales Manager Benelux.

Hierin herken jij jezelf

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur heb je een commerciële en/of bouwgerelateerde opleiding afgerond.
 • Je hebt een sterke affiniteit met de groothandel, bij voorkeur binnen de bouw- en installatiebranche.
 • Ook heb je ervaring met CRM-systemen.
 • Daarnaast beheers jij de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Tot slot ben je centraal in het rayon woonachtig, bij voorkeur in de regio Zwolle.
 • Pit, eager en ondernemerschap typeren jou.
 • Je bent een echte sparringpartner voor jouw klanten en collega’s.
 • Daarnaast ben jij proactief, ondernemend en je vindt het interessant om je te verdiepen in de markt.
 • Je bent business-driven, inspirerend en gedisciplineerd.
 • Ook kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Over Bolton Adhesives

Bolton Adhesives is één van de vier business units van de internationaal opererende Bolton Group. Binnen deze business unit heb je vier toonaangevende merken. Naast UHU en Air Max is het belangrijkste onderscheid in de Benelux:
1.    Griffon: het professionele merk voor de vakman.
2.    Bison: het doe-het-zelf merk voor de consument.

Werken bij Bolton Adhesives betekent werken in een snel groeiende internationale organisatie. Samen met meer dan 700 collega’s werkt de organisatie aan het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Maar ook een goede bedrijfsvoering, een goede werksfeer en plezier in het werk hebben prioriteit. Veilig en gezond werken met oog voor milieu en de omgeving vindt Bolton Adhesives van groot belang.

Over Griffon
De perfecte verbinding. Griffon biedt professionele oplossingen voor verbinden, lijmen, afdichten en beschermen. Griffon zoekt de verbinding met haar afnemers en eindgebruikers met innovatie, advies en promotie.

Het logo van Griffon is gebaseerd op een griffioen, een fabeldier bestaande uit een adelaar en een leeuw. Het heeft de kracht van een leeuw en de klauwen van een adelaar. Symbolisch is dat waar Griffon voor staat. Griffon blijft continu innoveren. Gemakkelijk, snel en betrouwbaar; dat zijn de uitgangspunten van het professionele merk Griffon.

Logo Bolton Adhesives

Jouw werkgebied

Als Rayonmanager bij Bolton Adhesives ben jij verantwoordelijk voor het rayon Noord- en Oost-Nederland: in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland en Groningen.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Manon Trommelen voor meer informatie.

Contact

Manon Trommelen

Senior Recruiter

Solliciteer direct
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer