Vacatures in de bouw en installatie

Vacatures voor de bouw en installatie

Functies in de Bouw is hét platform voor de bouw en installatie, hier komen vacatures tot leven. Door jou als werkzoekende een functie écht te laten beleven, kan er een weloverwogen stap worden gemaakt! Sinds de oprichting van Functies in de Bouw vertrouwen en rekenen prachtige merken op ons. Wij hebben jouw nieuwe baan in de bouw en installatie!

Een standaard vacature geeft meestal kort en bondig weer waar een functie over gaat. Om als werkzoekende een juiste keuze te kunnen maken over een volgende stap is echter meer inzicht nodig. Bij Functies in de Bouw gaan we daarom een stap verder!

Met Functies in de Bouw vind je meer dan alleen een vacaturetekst. Hier ligt de focus op het beleven van de functie. Zo bieden we inzichten in de werkzaamheden, de bedrijfscultuur, de werkomgeving, de werkweek, de ervaringen van collega’s en nog veel meer! Dit maakt Functies in de Bouw de basis voor dé juiste match!

 

Wil jij werken in de bouw of installatie? Bekijk op deze pagina vacatures in alle branches binnen de bouw, zowel parttime als fulltime! Denk hierbij aan vacatures in de aannemerij, bouwtoelevering, beton en waterbouw, projectontwikkelaars, ingenieurs, installatietechniek en nog veel meer. 

Onze opdrachtgevers hebben functies in alle provincies in Nederland, maar ook nationaal en internationaal. Vind vacatures in de bouw en installatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Limburg!

Zoek jij een functie in een specifieke hoek binnen de branche? We hebben banen in de hele bouwsector! Vind hier vacatures in de groepen commercieel, verkoop, inkoop, techniek, consultancy, advies, projectmanagement, projectcoördinatie en veel meer. Of je nu op zoek bent naar een job als werkvoorbereider, projectleider of accountmanager, je vindt het bij Functies in de Bouw!

Plaats een vacature