Over ons

Functies in de Bouw brengt vacatures tot leven!

Functies in de Bouw is het ideale platform voor de bouw en installatie. Hier komen vacatures tot leven. Door werkzoekenden een vacature écht te laten beleven, kan er een goede keuze worden gemaakt om wel of niet te solliciteren.

Wij verbinden werkgevers en werknemers met elkaar. Het is niet nieuw dat het voor bedrijven in de huidige markt lastig is om de juiste mensen te vinden. Door de werkzoekende een functie veel meer te laten beleven ontstaat er een transparant en eerlijk beeld over de werkgever en waar deze naar op zoek is. Zo weet de werkzoekende of dit een passende functie is. Hierdoor wordt sneller een duurzame match gecreëerd.

En aangezien er op dit moment maar weinig actief werkzoekenden zijn, koppelen we altijd een vacaturespecifieke social media campagne aan een vacatureplaatsing. Op die manier weet je zeker dat je met je inspirerende vacature onder de aandacht komt bij je mogelijke kandidaten.

Bekijk vacatures Plaats een vacature

Levendige vacatures

Door een stap verder te gaan dan een standaard vacature, komen vacatures hier tot leven!

social campagne

Per vacature een eigen social media campagne, gegarandeerd kwalitatief bereik.

Branchespecifiek

uitsluitend gericht op de bouw en installatie sector. Zo ben je direct op het juiste adres.

Functies in de Bouw is het ideale platform voor de bouw en installatie. Hier komen vacatures tot leven! Zo worden duurzame matches gecreëerd.

Deze merken bouwen op ons

en daar zijn we trots op.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van Functies in de Bouw…Neem contact met ons op!

Contact

Inzicht in de functie en het bedrijf

Een standaard vacature geeft meestal kort en bondig weer waar een functie over gaat. Om als werkzoekende een juiste keuze te kunnen maken over een volgende stap is meer inzicht nodig. Bij Functies in de Bouw gaan we daarom een stap verder!

Met Functies in de Bouw vindt een werkzoekende meer dan alleen een vacaturetekst. Hier ligt de focus op het beleven van de functie en het bedrijf. Zo bieden we inzichten in de werkzaamheden, de bedrijfscultuur, de werkomgeving, de werkweek, de ervaringen van collega’s en nog veel meer!

Bekijk vacatures
Functies in de bouw
Door inzicht in de functie en bedrijf te geven kan de juiste keuze worden gezet door werkzoekenden.

Sfeerafbeeldingen en bedrijfsvideo

Door het gebruik van (bewegende) beelden komt een vacature meer tot leven. Er wordt niet voor niets gezegd ‘een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden’. Functies in de Bouw werkt zo veel mogelijk met sfeerbeelden. Bijvoorbeeld van het bedrijf, projecten, verschillende vestigingen of van de werkzaamheden die horen bij de functie. Een bedrijfsvideo, of een specifieke video over de functie, zorgt daarnaast voor meer inzicht in de bedrijfsgeschiedenis, de bedrijfscultuur, de producten en/of diensten en het merkverhaal.

Op deze manier kan een werkzoekende een vacature écht beleven.

Meer informatie
Functies in de bouw
Door het gebruik van beelden komt een vacature écht tot leven.

Een greep uit de werkweek

Na het lezen van een standaard vacaturetekst blijft een werkzoekende vaak met een aantal vragen zitten. Eén van die vragen is: Wat ga ik nou eigenlijk precies doen? Om een zo compleet mogelijk beeld te laten zien van de functie, is het van belang om helder te krijgen welke werkzaamheden er bij komen kijken.

Daarom kiest Functies in de Bouw ervoor om een greep uit de werkweek weer te geven.. Door een voorbeeld te tonen van een agenda krijgt de werkzoekende een beter beeld van hoe de werkweek er concreet uitziet. Het is gelijk een goede manier om je als werkgever te onderscheiden met leuke extra’s, zoals een gezamenlijke lunch, een cursus of een vrijdagmiddagborrel!

Functies in de bouw
Door het weergeven van een agenda wordt het helder welke werkzaamheden en afspraken bij de functie komen kijken!

Werkgebied

Of het nu een functie op de bouwplaats, de binnendienst of de buitendienst betreft, iedere functie komt met een bepaalde verantwoordelijkheid. Het is voor een werkzoekende erg prettig om te weten welk gebied onder zijn of haar verantwoordelijkheid valt. Werk je op de bouw door heel Nederland? Bezoek je klanten in bepaalde provincies? Het is niet altijd eenvoudig hier een duidelijk beeld van te geven.

Functies in de Bouw heeft hier de oplossing voor! Door het werkgebied in kaart te brengen in tekst én beeld. Met een prachtige landkaart zien werkzoekenden in één oogopslag in welke plaats of regio hij of zij werkt. Begint het al te leven?

Plaats een vacature
Functies in de bouw
Met een prachtige landkaart zien werkzoekenden in één oogopslag wat het werkgebied is!

360° Panorama foto

De 360° panorama foto is de ultieme toevoeging aan een vacature! Hierdoor ziet de werkzoekende de werkomgeving in 360°. Dit kan specifiek van de werkplek zelf zijn, maar het kan ook van bijvoorbeeld de showroom, het hoofdgebouw, de productielocatie of de bouwplaats zijn. Door een kijkje ‘binnen de deuren’ te krijgen, heb je gelijk een gevoel of je jezelf daar ziet werken. Het is een fantastische toevoeging!

Een 360° panorama foto is makkelijk en snel te maken! Functies in de Bouw biedt werkgevers de mogelijkheid voor het maken van de 360° panorama foto, om zo werkzoekenden de optimale beleving te geven.

Door de 360° panorama foto beleeft de werkzoekende helemaal zijn eigen werkomgeving.

Collega’s aan het woord

De bedrijfscultuur heeft een grote invloed op werktevredenheid en werkplezier. Door collega’s aan het woord te laten, krijgt de werkzoekende een beter beeld van de bedrijfscultuur, het team en de inhoud van de functie. Wie kan er nou beter vertellen wat de bedrijfscultuur en functie inhoudt dan de medewerkers zelf? Iedereen wil weten hoe het is om bij een bedrijf te werken. Voor de beleving van de vacature laat Functies in de Bouw graag collega’s aan het woord!

Maak een account aan
Functies in de bouw
Geen bedrijfscultuur komt beter naar voren dan wanneer iemand die er werkt het vertelt!

Manieren van solliciteren

Functies in de Bouw vindt het belangrijk dat een werkzoekende kan solliciteren op de manier die het beste bij hem of haar past. Wij bieden werkgevers de mogelijkheid om de manieren te selecteren die aansluiten bij de vacature. Wij weten dat niet iedereen een cv heeft klaarliggen of de mogelijkheid heeft een motivatiebrief op te stellen.

Voor deze werkzoekende én de mensen die verbaal gewoonweg sterker zijn dan schriftelijk, hebben we bij Functies in de Bouw dé oplossing. Wij bieden de mogelijkheid om via een audioboodschap te solliciteren. Een audioboodschap is laagdrempelig, het komt krachtig over en het valt écht op! Via ons formulier kiest een werkgever helemaal zelf wat het wilt ontvangen, verplicht of optioneel. Een cv, een motivatiebrief, een audioboodschap of een combinatie van deze opties!

Functies in de bouw
Neem alle drempels weg en laat een werkzoekende solliciteren op de manier die bij hem of haar past.

Functies in de Bouw is onderdeel van Jobtriggers

Functies in de Bouw is een onderdeel van Jobtriggers, BV opgericht door Pascal Joore en Ronald Siemons. Ze zijn allebei bekend met en in de bouwwereld. Pascal is, na mede-eigenaar te zijn geweest van Werkspot, al 9 jaar eigenaar van werving & selectiebureau WETALENT, gericht op de bouw en installatiesector. Ook Ronald Siemons is al zijn hele werkzame leven, voornamelijk als zelfstandig marketingconsultant, in dezelfde sector actief bij veel verschillende organisaties, zoals Raab Karcher, Remeha en Koninklijke Mosa.. Jobtriggers creëert unieke vacaturewebsites voor specifieke branches en faciliteert in een duurzame match door een duidelijke koppeling van employer branding van de opdrachtgever met de vacaturebeleving door de werkzoekende. Naast de bouw- en installatiesector is er ook een platform actief voor de horeca, namelijk Functies in de Horeca.

Bekijk Functies in de Horeca

 

Functies in de bouw