Contact

Kom in contact met ons!

Heb je een vraag over een vacature, onze werkwijze of andere zaken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier! Bekijk daarnaast ook de veelgestelde vragen, wie weet staat je antwoord daar al tussen!

linkedin.com/functiesindebouw

instagram.com/functiesindebouw

facebook.com/functiesindebouw

Functies in de bouw

Laat hier jouw bericht achter!

    Op Functies in de Bouw zijn er twee manieren om te solliciteren. Je kunt solliciteren op de website van de werkgever of je kunt direct solliciteren op Functies in de Bouw, waarbij je sollicitatie automatisch wordt doorgestuurd naar de contactpersoon van de werkgever. De werkgever bepaalt de manier of manieren waarop gesolliciteerd kan worden. Functies in de Bouw heeft geen inzicht in de status van jouw sollicitatie, voor vragen over jouw sollicitatie neem je contact op met het bedrijf of de contactpersoon die vermeld is bij de vacature.

    Bij elke vacature is er een blok waar je kunt zien met wie je contact op kunt nemen voor vragen over de vacature. Functies in de Bouw beantwoordt geen inhoudelijke vragen over vacatures.

    Functies in de Bouw is hèt vacatureplatform voor de bouw, installatie en bouwtoelevering. Om het zoeken zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je zoeken door middel van verschillende zoekfilters. Zo kun je vacatures filteren op de functiegroep, de branche, een opleiding of het dienstverband. Daarnaast kun je ook de algemene zoekfunctie gebruiken. Indien je hier een specifiek bedrijf of een specifieke functie intypt, worden de vacatures weergegeven die online staan op Functies in de Bouw. Dit allemaal om gericht te zoeken naar jouw volgende stap.